Kiknek sikerült leszokni a dohányzásról és mik a legjobb módszerek?
Én 6 évig dohányoztam, napi egy dobozzal.
Két hónapja nem szívtam egy szálat se, Nicorette rágóval pótolom, napi 5-6 szem, 4 mg-os.
Eddig működik, de nem akarom elkiabálni!
Meglátjuk, mikorra tűnik el TELJESEN a vágy a cigire, mert azért az csak gyötör még, de nem úgy, mint amikor abszolút nem volt nikotin pótlás.
Ez a Nicorette jól pótolja a nikotint.
Úgyhogy nekem ez eddig bejött!
Az akarat a legfontosabb, ha ez nincs meg, akkor hiába az egész...hiába költesz a nikotinos tapaszokra, rágókra több tízezreket nem fog tudni leszokni.
Még valami, ha már túl vagy egy bizonyos időszakon még véletlenül se jusson eszedbe megjutalamazni magad cigivel!
24 év után sikerült leszoknom, már 2 éve nem szívom.Nekem Alan Carr könyve segített átállítani az agyamat arra, hogy semmit sem vesztek, ha leszokok.
1 dobozzal ment el naponta, erősen függő voltam, de mindennél jobban megérte lerakni.
Itt a könyv linkje, ha érdekel:
Én írtam a Nicorettet, hogy jól pótolja a nikotint.
Szerintem a leszokás nem csak akarat kérdése, illetve persze az, de a nikotinhiány az brutális tud lenni, aki nem szenvedett tőle, az nem tudja azt hiszem.
A falat tudnád kaparni kínodban, borzalmas!
Nem az hiányzott nekem, hogy szívjam-fújjam, valamit a számmal csináljak, mert akkor elég lett volna egy sima rágó, vagy cukor, vagy nikotinmentes e-cigi, bármi...
Nekem, és ezt csak a magam nevében mondom, nekem a NIKOTIN hiányzott.
Szerintem minden dohányos más, más a személyisége, minden.
Nekem a rágó nagyon bejött, 6 éve nem volt nap, hogy ne gyújtottam volna rá, láncdohányos voltam, ehhez képest 2 hónap cigi nélkül maga a sikerélmény.
Nem gondolom, hogy visszaszokok, egyrészt nagyon elszánt vagyok, másrészt meg, ha előjön az elvonás mégis ott a pótlék.
Majd a rágót is lerakom, de erre még rászánok egy fél évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!