Melyik a legjobb leghatékonyabb leszoktató módszer a dohányzásról? Annyi féle van. Azt sem tudom merre inuljak.
AKARATERŐ!!!
15 éves korom óta dohányoztam, most 26 vagyok, és most merem azt mondani, h leszoktam!!!!! Annyira függő voltam, h ha választanom kellett, h eszek, vagy cigizek, akkor inkább cigiztem.. Ha nem gyújthattam rá, szinte a hajamat téptem..
Most 3 hónapja nem gyújtottam rá. Nem mondom, h nem volt nehéz, és nem volt csábítás, mert a környezetemben szinte mindenki dohányos + bulik..., de sikerült.
Az egyetlen megoldás, ha fogod, és lerakod. Fokozatosan nem megy; legalábbis nálam nem ment; mindig elszívtam a holnapit.. a holnap utánit előre..
Sok sikert hozzá neked is!!
Hát, az a legjobb, ha eleve nem vagy olyan "nagymenő", hogy rászoksz.
Ha eleve így állsz hozzá, hogy képes vagy érte a kukába ugrani, akkor nem fogsz tudni soha leszokni. Változtass a hozzáállásodon, ha komolyan gondolod, hogy le akarsz szokni, és akkr bármilyen módszerrel le tudsz szokni.
Én a tv-ben is reklámozott nincsde.hu programot javaslom, de persze előtte kell egy erős elhatározás.
A fent említett website majdnem minden nap (eleinte rendszeresen) pattint egy @mail-t a postafiókodra jó tanácsokkal. Pótcselekvésként a cukorka (nekem a negro jött be)fogyasztás szerintem a leghatásosabb. Eléggé elvonja az ember figyelmét a cigarettáról.
14-22 éves koromig dohányoztam (éljen a koli!) és sikerült abbahagynom. Bár még néha most is úgy érzem hogy jól esne egy szál, de az önkontrol megvéd. :)
Első lépésként az nagyon jó, ha nemes egyszerűséggel otthon hagyod a dobozt (rakd be az ágyneműtartóba, vagy valami olyan helyre, ahonnan macerás előszedni), hiszen kunyerálni nem szép dolog, így legalább van már két gát. :) A leszokáshoz sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!