Mi a legjobb szőrtelenítő módszer ami nem fáj?
Hát ha ez a gyantaakármi nem fáj, akkor csináld ezzel. Én még nem hallottam fájdalommentes gyantáról:)
A borotva, ami nem fáj és nem fogod magad megvágni, ha figyelmesen csinálod. A leghosszantartóbb pedig az epilátor, bár 13 évesen még ne szokj rá szerintem, de hidd el azt is meg lehet szokni egy idő után.
Erre a célra a borotva a legjobb, csak jó minőségűt vegyél és nőit. A Gilette pl. jó.
Én úgy szoktam, hogy fürdéskor beszappanozom és úgy borotválom le. De vehetsz borotvahabot is.
Ha gyanta, az fáj. Ha nem fáj, mert puha lesz a szőr, akkor az valami vegyszer, ami szétmarja. És mivel a bőrödre kented, annak sem tesz túl jót, ráadásul fel is szívódik a vegyszer. Ezeket kerüld. Ne is vegyetek ilyeneket.
Általában az epilátor a legjobb (vagy kozmetikusnál gyantáztatni), 13 évesen sem lesz bajod. De hónaljon baromira fáj, inkább lábra használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!