Mi a legjobb módszer álmosság ellen az alváson kívül?
Az alváson kívül az alvás!!! Próbáltam, beválik!!! Gyökér!!!
Igyá' sok koffeint, de előbb-utóbb kiterülsz. Nincs rá módszer, ha álmos vagy, aludj! Mellesleg a kialvatlanságnak súlyos következményei lesznek!
-ReapeR-23/F
amfetamin, ephedrin
de hát ezek tiltott szerek, kis hazánkban nem is kapható ilyesmi :D
Pofon, hideg zuhany. Ha ezek nem jönnek be, akkor ásíts sokat (nem vicc)! Az ásítás pihentet, ahogyan a bambulásnak is vannak jótékony hatásai. Vagy pedig vegyél fényfürdőt - állj ki a napra, vagy sütkérezz az izzók fényében! Vagy fuss néhány kört a ház körül...
Mostmár csak azt nem értem, hogy kerül ez a kérdés a Szerelem, szex rovatba. :D
Próbáld meg a hideg/meleg zuhany váltogatását, vagymenj el sétálni/futni :)
Vagy ülj be valakivel este valahová .
:))))) Ez aranyos volt. :)
Nekem beválik, ha fenékbe rúgom magam, felhangosítok valami jó kis pörgős zenét, kinyitom az ablakot, hogy friss levegőt szippantsak... Plusz újra és újra arcmosás és fogmosás, hogy felfrissítsen. A vödör kávéval pont azt éred el, hogy bealszol. Jó a kávé, de kis mennyiségben. :)1 vagy 2.
Meg még tudod mi? Torna! Garantáltan felfrissülsz attól is. Vagy ha semmi erőd nincsen, ülj le meditálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!