Hogyan lehet felgyorsítani az anyagcserét?
nekem annó a dokinő azt mondta, hogy egyek sok rostosat, fogyasszak sok folyadékot, és egyek joghurtot is meg kefírt, azok segítenek.
Esetleg ihatnál teákat, nekem az segít (zöldtea, csalántea), sportolj, az a legjobb anyagcsere pörgető, és ha végképp nem megy, akkor Darmpflege. Ezt lehet kapni a gyógyszertárban vény nélkül, gyógynövényből készült kis bogyók. Nekem ez használt a legjobban, amikor 600 kalóriás étrenden voltam, amikor akupunktúráztam. Ettől tutira minden reggel el tudtam menni wc-re. Este bevettem két bogyót, és reggel sikerült :D De a tájékoztatóban benne van, hogy csak 2 hétig-1 hónapig lehet kúraszerűen szedni, mert után kiszáradást okozhat. Szedtem már 2 hónapig is, semmi bajom nem volt. Szóval ha végképp semmi nem használ, vagy mert olyan keveset eszel, akkor ajánlom a Darmpfleget.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!