Hogyan lehet felgyorsítani az anyagcserét? Sport megvan (kondi), kajára is próbálok odafigyelni. Mit lehet még tenni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 23:36
1/10 anonim válasza:
Tudom, hülye válasz lesz, de nekem a kávé. :) Reggelente iszok egyet. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi:)
A kávé tejeskávé formájában is jó? Másként nem tudom meginni:)
2009. dec. 9. 10:24
4/10 anonim válasza:
Nemrégen olvastam és nekem is bevált...kalcium...én minden reggel megiszom egy pezsgőtablettát.
5/10 anonim válasza:
igyál sok folyadékot :) tiszta vizet kizárólag, ne legyen izesitett, mert a szervezeted azt is kajaként értékeli, mivel az őskorban még nem voltak izesitett ásványvizek, és ha hiszed ha nem, még mindig a régi program szerint működünk. a szervezetet csak azt tudja, hogy kajálások közt mondjuk epres vizet kortyolgatsz, és az izt úgy értékeli, hogy te éppen táplálékot veszel magadhoz, ezért nem kezd bele az elraktározott zsir égetésébe!!!
6/10 anonim válasza:
ez minden fogyókúra alapja :) Kipróbáltam már pár dolgot, de csak ez vált be, illetve a kenyér elhagyása. barna kenyeret eszek reggelire, délután már ilyen szóba sem jöhet. mindig csipegess, sose légy éhes, de egyszer se lakj jól :) igy biztos lesz a fogyás. én most éppen 11 kiló minusznál tartok, még van hátra 4 kiló, aminek nyárra le kell mennie, de ezek az utolsók a legnehezebbek, viszont muszáj kitartani.
7/10 anonim válasza:
ha humoros akarnék lenni, azt mondanám: egyél mindent, csak ne nyeld le :D ...(de ez mint tudjuk butaság) viszont érdekes belegondolni, hogy valóban csak addig okoz élvezetet a dolog, mig a szánkban van
utána akár köphetnénk zacskóba is :D...
8/10 anonim válasza:
Édesítővel és tejjel iszom a kávét, máshogy én se tudnám meginni, de így nagyon szeretem. :))
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. dec. 10. 20:30
10/10 anonim válasza:
Itt is: vízhajtó teák és sok-sok folyadék. Egyébként a kávé is jó, de átütő sikert csak a tea hoz. Hajrá mályva tea, szűz tea stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!