Hogyan lehet felgyorsítani, illetve újra beindítani a fogyást?
bírom ezeket a határidőket: jutott volna eszedbe hamarabb
amúgy meg anyukám, ne a mérleget nézd, hanem a tükröt és a centiket
szerinted heti 6*1óra torna nem fejleszt izmokat, vagy mi?
milyen magas vagy amúgy?
apukám, hamarabb éppen egy császáros szülés utáni felépülésben voltam, szerinted mikor lett volna ideális a pillanat? 8-9 hónapos terhesen (amúgy 9 hónap alatt össz. 10 kilót híztam)? vagy a műtőben? doktor úr, ha már úgy is szike van a kezében, ugyan faragjon már le rólam 8-10 kilócskát...
bírom ezeket az idióta okoskodókat. soha nem jutott még eszedbe, hogy a világ összetettebb, mint ahogy te a szűk kis agyaddal látod? vagy, hogy esetleg kérdezz, mielőtt ítélkezel?
ezek után ugye nem haragszol, ha a rendkívül okos kérdéseidre nem válaszolok és megvárom, míg valaki segítő szándékkal ír?
már megint mellé: 5 hónapja szültem, de az első három hónapban a szoptatás beindulása és a műtét miatt nem sportoltam. ejnye, ejnye: mint az előbb említettem: kérdezel, átgondolsz, válaszolsz! Lassan kezdesz szórakoztatni:) és valóban nem történik semmi, ha nem fogyok le, nem dől össze a világ, csak évek óta először megint tengerhez jutok, és szeretnék jól kinézni.
na, gyere, mondj még valami okosat:)
Ugyan van igazság ezekben a rendkívül primitív válaszokban, de szerintem ha valaki csak rosszindulatát akarja kiélni az ne jöjjön ide írogatni mert fölösleges.
Nyilván nem dől össze a világ ha nem sikerül a kívánt időpontig lefogynia, de tegye fel a kezét aki még nem álmodozott arról, hogy egy jó kis nyaraláson majd anyuka létére is dögösen végigvonulhat a strandon.
Ezt nem azért csinálja az ember mert összedőlne a világ, hanem önmagáért, mert jólesik.
Kérdező: szerintem most iktass be egy kis méregtelenítést hátha azzal beindul valami. De ha mégsem sikerülne azzal sem dől össze a világ. Heti 6 torna mellett elég sok izom följöhetett már aminek azért van súlya. Inkább a centit nézd és ne a mérleget.
Sok sikert!
Alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, ez kiderült.Ha ennyire a szíveden viseled, akkor keress személyi edzőt.Itt senki nem fog tudni átfogó választ adni!Ugyanis nem ismerjük sem a csontozatod, sem a testfelépítésed.Általánosságban azért elmondható, és sértődés ne essék, hogy egy arányos nőies alkat (amit korábban is sporttal csiszoltak), nagyon jól fog mutatni a fürdőruhában ennyi plusszal is.Amennyiben genetikailag, arányosság szempontjából nem elégedett valaki az alakjával, azon a fogyókúra nem segít.Olvass utánna a fogyási periódusoknak, vagy szakember, de minimális tudás nélkül ne kezdj ekkora kúrákba.Valószínűleg ezt érezték páran provokálónak, meg a hozzáállást.
(Ha a megfelelő helyen kerekednek a dolgok)
Szerintem is csinálj egy jó kis kajálós napot, azzal talán becsapod a szervezeted! Most átállt takarék üzemmódra.
És tényleg a centiket mérd inkább, ne a súlyodat! Hidd el, szép leszel, ha ilyen szorgalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!