Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet felgyorsítani,...

Hogyan lehet felgyorsítani, illetve újra beindítani a fogyást?

Figyelt kérdés
68 kg-ról indultam, két hónap alatt lement 6,5 kiló, egészségesen eszem, naponta négyszer, keveset, sok fehérjét, kevés, jó minőségű szénhidrátot fogyasztok, este már semmit, sokat iszok, sima, mentes vizet, hetente hatszor tornázok egy órát, ebből fél óra kardio mozgás, fél óra alakformálás és mégis megálltam 61,5 kilónál, már hetek óta, egy dekát nem mozdul. még pont 6,5 kilót kellene leadnom, és már csak 2,5 hónapom van.
2011. ápr. 10. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

@ Gondolkozzálmár

Sajnos nem jött össze az okoskodásod. Nem én tehetek arról, hogy kevés a tudásod, úgyhogy kérlek ne az én válaszomra használd gúnyosan a "fantasztikus" jelzőt!

Kérdező! Az ilyen okoskodóknak ne dőlj be, mint ez a Gondolkozzálmár gyerek! És tényleg zabálni kell, ha leáll a fogyás, főleg összetett szénhidrátokat.

De olvasd el a cikket: [link]

2011. ápr. 10. 18:06
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. a személyi edzőt kihagynám, valószínűleg rámenne a komplett gyedem. genetikailag, csontozatilag rendben vagyok, terhesség előtt egész jól néztem ki, igazából csak a hasam és a combom, ami problémás (persze, hogy a legnehezebben "kezelhető" területek + pici toka, azzal elképzelésem nincs, mit lehet kezdeni). valóban nem tudok sokat a fogyókúrákról, de a legjobb tudásom szerint próbáltam és eddig eredményes is volt, csak most akadtam el kicsit. valószínűleg folytatom így tovább, próbálok kicsit türelmesebb lenni, az nem létezik, hogy nem fog beindulni ismét. viszont a centizés valóban jó ötlet lehet, ezt eddig nem próbáltam, csak a mérleget figyeltem. szóval az értelmes, jóhiszemű válaszokat ( teljesen mindegy, mi az, a szándék és a stílus nagyon fontos nálam) ismételten köszönöm.
2011. ápr. 11. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 11. 22:29
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

És tényleg kajálj be, hogy megbolondítsd a szervezeted!

2011. ápr. 11. 22:38
 15/19 A kérdező kommentje:
köszi, ezt az arctornát megpróbálom! a zabálást meg még meggondolom:)
2011. ápr. 11. 22:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Szivesen.. Én is egyébként ebben a cipőben vagyok, kb 3hete megállt a fogyás. Ma este bekajáltam és holnap is fogok. Ha gondolod, megírom a köv napokban, hogy újra megindult-e a súlyvesztés!
2011. ápr. 13. 22:26
 17/19 A kérdező kommentje:
azt megköszönném! sok sikert neked! illetve nekünk:)
2011. ápr. 13. 22:29
 18/19 anonim ***** válasza:
:)
2011. ápr. 13. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, jól bekajáltam, lényegében egy napot erre fordítottam. Mindent tömtem, lelkiismeret-furdalás nélkül. Kenyeret is, csokit is, meg ami csak tetszett.

A következő napon újra folytattam a diétámat. És megindult a fogyás (előtte már kb 1hónapja stagnált a súlyom)!

Szóval: hajrá!! Egyél 1napig! Nem olyan rossz az! :D

2011. ápr. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!