Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek fogyott le mar a Herbali...

Kinek fogyott le mar a Herbalifetol?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem egyett .. A baratnom azt mondta , hogy 2het alatt majdnem 3kilot fogyott :)

#gffdgf
2014. júl. 9. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Én. 2 hónap alatt. Nem sportoltam, nem kajáltam egészségesen. 55 kilót fogytam két hónap alatt. Most vagyok -5
2014. júl. 9. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
:)) orulok , hogy vannak nalam sokkal hulyebb emberek is :)) szerintem nezesd meg magad mert valami nincs rendben :P Amugy ki nem kinek :) elirtam csak , hogy nehogy az legyen , hogy analfabeta vagyok :D
2014. júl. 9. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Hehe, még a honlap is ezt írja: "Tudományosan alátámasztott: "Klinikai tanulmányok mutatják, hogy étkezést helyettesítő shake-ek napi használata egy csökkentett kalóriatartalmú étrend részeként, bizonyítottan hatékony módja a testsúly kontrollálásának, rendszeres testedzéssel együtt"

Hát bakker, ennyi erővel herbalife nélkül is lefogyhatsz. De tegyük fel, hogy létezik ilyen csodaszer, amit szedsz és lefogysz tőle. Egész életedben szedni fogod? Gondolom nem. Utána visszatérsz a régi életmódodra, és ugyanúgy el fogsz hízni.

2014. júl. 9. 10:35
 4/6 A kérdező kommentje:
reggelizni es ebedelni lehet :) Azt csak este iszom es abban minden benne van feherje minden :) Es had ne mondjam mennyi vitamin :)
2014. júl. 9. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Áruld el, mi értelme a kérdésnek, ha úgy is megvetted, úgy is meg fogod inni, a barátnőd úgy is fogyott. Akkor milyen választ vársz? Szerintem egy baromság, jól meggazdagodnak belőletek az ilyen tápkieg gyártók. Simán normális kajálással lelehet fogyni.
2014. júl. 9. 11:02
 6/6 anonim válasza:

Én próbáltam és teljesen csalódott vagyok. Csak reklám az egész. Egyáltalán nem fogytam tőle. A 2 hónap alatti + 4 kg jött fel rám. Az első csomag után még reménykedtem hogy a plusz egy kiló csak a vitaminok miatt van és hogy rendszeresen eszem így a testem elraktározza sejten belül a tápanyagot és majd utána fogyok le ,de nem így lett. Borzasztóan mérges vagyok ,hisz nem ez volt ígérve. Pedig tornazok is minden nap.

A jó oldala annyi lehet hogy nagyon finom és energikus voltam tőle egész napra. ---- de én fogyni akartam. Jól megjártam hisz nem olcsó. Ha azon a pénzen csokit veszek ugyanott lennék.....

2021. febr. 20. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!