Kinek fogyott le mar a Herbalifetol?
Hehe, még a honlap is ezt írja: "Tudományosan alátámasztott: "Klinikai tanulmányok mutatják, hogy étkezést helyettesítő shake-ek napi használata egy csökkentett kalóriatartalmú étrend részeként, bizonyítottan hatékony módja a testsúly kontrollálásának, rendszeres testedzéssel együtt"
Hát bakker, ennyi erővel herbalife nélkül is lefogyhatsz. De tegyük fel, hogy létezik ilyen csodaszer, amit szedsz és lefogysz tőle. Egész életedben szedni fogod? Gondolom nem. Utána visszatérsz a régi életmódodra, és ugyanúgy el fogsz hízni.
Én próbáltam és teljesen csalódott vagyok. Csak reklám az egész. Egyáltalán nem fogytam tőle. A 2 hónap alatti + 4 kg jött fel rám. Az első csomag után még reménykedtem hogy a plusz egy kiló csak a vitaminok miatt van és hogy rendszeresen eszem így a testem elraktározza sejten belül a tápanyagot és majd utána fogyok le ,de nem így lett. Borzasztóan mérges vagyok ,hisz nem ez volt ígérve. Pedig tornazok is minden nap.
A jó oldala annyi lehet hogy nagyon finom és energikus voltam tőle egész napra. ---- de én fogyni akartam. Jól megjártam hisz nem olcsó. Ha azon a pénzen csokit veszek ugyanott lennék.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!