Ki, hogyan fogyott le?
Nekem 10 kg ment le, most így 56 kg vagyok, de a családban van aki az én fogyásomat megötszörözte.
A válasz nagyon egyszerű, csak a végrehajtáshoz kell nagy kitartás: életmódváltás.
Napi ötszöri étkezés, max reggel 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség, valamennyi gyümölcs (a tévhitekkel ellentétben nem diétás, hisz sok benne a cukor, de egészséges a sok vitamin miatt, banánnal, szőlővel vigyázz), zsírszegény termékek, sok zöldség, saláta natúr joghurttal. Felejtsd el a tésztát, süteményeket, csokit.
Mozogj rendszeresen, akár minden nap, de min. heti 3-4-szer. Neked kíméletes mozgást javasolnék, a futást semmiképp, tönkretennék a térdeid. Viszont a hosszú séták, edzőteremben elipszisgép. Ha egy nagyobb változást elértél a taposás is jó.
A sima fogyókúrát felejtsd el, a duplája visszajönne amikor abbahagyod.
Sok szerencsét kívánok neked, nem könnyű, de meg lehet csinálni, és elégedetten nézhetnél a tükörbe! Az interneten pedig sok oldalt találsz ebben a témában ami segíthet neked.
Köszönöm a válaszokat.
Hévízgyörkön lakom. Habár nem tudom ez miért fontos.:)
Futni amúgy se futhatok (asztmám vagyok) orvosi utasítás miatt.:)
Napi 5x étkezés. ezzel van a gondom. Rendszertelenül táplálkozom.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!