Alhas formálására mien gyakorlatokat ajánlotok?
Már nyolc kilótól szabadultam meg,4 hónap alatt.Egész csini a felsőtestem,a derekam 8 centivel lett kevesebb,de az alhasam nem akar változni.Van ott egy kicsike dudor,ennek köszönhetően a régi nadrágjaimat még nem tudom hordani.A dereka jó,de az alhasamon nagyon feszülnek,és kényelmetlenek.
Mien gyakorlatok kellenének az eltüntetéséhez?
Közönöm az első válaszolónak.
A másodiknak:Szerinted mit csináltam 4 hónapig?Nem az volt a kérdés hogyan fogyhatok,azt tudom.A kérdés hogyan tüntessem el az alhasi dudoromat.
Várom a többi öletet is.
feküdj hátra, támaszkodj meg az alkarodon. a lábaidat emeld fel, és biciklizz a levegőben. Nagyon kemény, de megéri, gyorsan feszesíthetsz vele.:)
kiinduló helyzet ugyanez, alkaron támaszkodsz. a lábaidat nyújtva emeld fel. a jobb lábadat keresztezd 2x a bal felett, majd a balt a jobb felett. ez még nehezebb, mint az előző, és ez is hatásos.
grat a nyolc kiló mínuszhoz! ;)
Köszi mindenkinek.Nekikezdek.Jó hogy több gyakorlatot ajánlottatok,így tudom variálni.
Köszönöm!
Na akkor még mindig ugyanott tartunk, hogy a háj, csak diétával fog eltűnni... helyi zsírégetés nincs, hasazhatsz orrvérzésig :)
Nekem kockás a hasam, fogytam anno 30 kilót, értek is hozzá...
Valószínű nem diétázol helyesen, de ezt nem kell szégyellni, a többség így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!