Fogyózom, és szeretnék tanácsot kérni hogy milyen gyakorlatokat csináljak hogy már a fogyás közben tudjam formálni a testem? Több lent!
nem kell ide gyakorlat,kedves!
heti 3-4 nap járj le kocogni 1 órát.lassú kocogás! meg lesz az eredménye, MINDENEDET formálja!
kalória szegény étrend mellett kizárt hogy izmot pakolj fel. az meg hogy formásodni nem létező fogalom. vagy fogysz vagy izmot pakolsz fel.
a lényeg az lenne neked, hogy úgy fogyj le, hogy a lehető legtöbb izmodat megőrizd. ennek van pár kulcsa, pl hogy megfelelő mennyiségű kalóriát be KELL vinni, testsúlykilónkét 1-1.5g fehérje mellett, és MINDEN izmodat terhelni kéne megfelelő mértékben. nem csak a futás kell, de felsőtestet se szabad hanyagolni... pl súlyzós edzések...tudom tudom, de ez a leghatékonyabb...
ha sikerül megőrizni az izmaidat akkor a végén feszes lehetsz mert a bőr nem zsíron fog lötyögni hanem izom lesz alatta.
olyan hogy fármásodás nincs. nem mellesleg minden csaj mást ért formásodás alatt:D
Szerintem a tempós gyaloglás kezdetnek jó, de tényleg tempöós legyen és huzamos ideig. A bicajozás is hasznos, és ha csinálnál ilyen normis, rékás dvd-re gyakorlatokat, az is hasznos lehet. Nagy súlyról van szó, tehát logikus, hogy ilyenkor még nem lehet annyit mozogni és olyan intenzitással, mint réka, de lassan belejössz, és csak úgy apadni fog rólad a szír.
Ezek a fehérjés-számolgatós hülyeségek nekem nem jönnek be..Én csak magamtól mozgok, mégis jó. -20 kg.
Google nagy barátod ám, de tessék:
Ne ijedj meg tőle, a legjobb alakot csinálja a világon, szálkás, izmos, atléta és funkcionális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!