Mondanátok gyakorlatokat comb (főleg belső comb) formálására? De van egy kis bökkenő.
...miszerint nemrég műtötték a lábam. Balesetem volt sport közben, abbahagytam a sportot -> híztam, helyreállítottam a táplálkozást -> lefogytam, most viszont semmi izom nincs rajtam...
illetve Réka fenékemelése és a felülések nagyon jót tesznek, a combom viszont még mindig nem izmos.
mivel nem tudok se ugrálni, se támadóállást, se guggolni, és gyak. semmit, ami egy picit is jobban megmozgatja a térdet, vagy terheli azt.
valami tanács, hogy ezeket leszámítva hogy izmosítsam a combom? :/
kajálás nagyjából rendben, úgyértem nem állandóan csirke-rizs, de nincs nasi, gyorskaja, cukros üdítő, este ch.
174/65kg, 22L
Gyógytornász tanácsát kellene kikérned,de van egy gyakorlat ami megmozgatja a comb izmot,viszont a térd ízületet kíméli.
Felmész gyertya állásba és így csinálsz fordított guggolást.
Az úszást nem javaslom, nekem el van kopva a porc a térdemben és akármennyire is szerettem úszni, abba kellett hagynom, mert fájt.
Gyógytornász, ortopéd szakorvos tanácsát kellene kikérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!