Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 182 cm magas vagyok,92 kilo!...

182 cm magas vagyok,92 kilo! Szeretnek lefogyni 15 kg, kb. harom honap alatt. Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 23:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
utolso valasz: koszi szepen a valaszod :). Gyumolcsoket es zoldsegeket idaig is ettem, csak kevesebbet a kelletenel. Futast pedig egy futballpalya korul fogom megoldani, ami ergo puha talaj. Nem a Margitszigeten, mivel USA-ban elek :). A kondizast a nyaron hagytam abba, de amint tanacsoltatok ismet nekiallok :). Koszi szepen meg egyszer.
2010. jan. 7. 03:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Sok sikert! :-)

Amúgy tudom, nem a kérdéshez tartozik, de USA-ban merrefelé élsz?

2010. jan. 7. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Én 2 hónap alatt 14,4 kg-ot fogytam. Mindent ettem, de tényleg mindent, a csokitól kezdve a kacsáig. :) Mindenből keveset. Egy ideig korgott a gyomrom a kevéstől, de egy hét alatt rászoktam. Edzem mellette sokat-sokat és táncolok. Sokkal könnyedebb és mozgékonyabb vagyok! :) 16 éves vagyok...
2010. jan. 7. 14:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Wyoming allamban, Jackson varosban. Siparadicsom :). Harom honappal ezelott megprobaltam Floridat is, de nem a hatalmas meleg kikeszitett :D. Szoval visszakoltoztem Wyoming allamba, ahol mar tobb mint ket eve elek :)
2010. jan. 7. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Klassz lehet kint, főleg, ha jól is érzed magad. :-) Lehet neked ezzel kapcsolatban privátot írni? Mert a kérdést nem akarom elterelni, de érdekel.
2010. jan. 7. 21:03
 16/17 A kérdező kommentje:
igen, lehet, de erre az e-mail cimre legyszi: zamo01@freemail.hu
2010. jan. 7. 21:54
 17/17 anonim válasza:

A szénsavas vizet tudjátok mért mondogatják minden egyes fogyókúránál???

Mert tisztább, mint a csapvíz... A csapvizek koszosak. Nagyon koszosak.... Az ásványvizek annyira nem... tehát szénsavmenteset tudom ajánlani.. olcsóbb, mint egy vízszűrő...

A fogyókúrára pedig egyszerű a válasz: amit nem eszel meg, attól nem hízol... Persze nem koplalni kell, mindent ehetsz, csak mértékkel... és szerintem 4 után már ne nagyon. Aztán menj el kocogni... (:

2010. jan. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!