Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tud lefogyni az, akinek...

Hogy tud lefogyni az, akinek már hozzászokott a szervezete a kevés kajához?

Figyelt kérdés
egyik lány osztálytársam kövér, hatalmas mellei vannak. ritkán eljár futni. és nagyon keveset eszik. a suliba csak egy kefirt vagy almát vagy répát hoz. vega. ő mit tudna tenni a fogyás érdekében? mert aki tényleg ilyen keveset eszik, az nem ekkora...
2014. júl. 7. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet otthon meg két kézzel tömi magába a kaját.
2014. júl. 7. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:

kamuzik.

amúgy iránymutatással lehetne lefogyasztani.

nem dumával,hanem ha te mondjuk elé állnál egy fitnesz modell testtel és elmondanád,hogy ez ilyen edzéssel és ilyen étrenddel készült babám.

vagyis egyértelmű testi bizonyítékát látná a módszer hatékonyságára.

mert az információ hiányában az ilyenek,olyan tanácsot is megfogadnak,ami baromság,pl diatetikusok tanácsát,aki mondjuk 100 kiló.

amikor eléggé egyértelmű,hogy étrend témában csak olyantól érdemes tanácsot elfogadni,akinek a külseje be is mutatja,hogy nem beszél félre és működik a dolog.

2014. júl. 7. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém ugyan nem szokott hozzá a kevéshez, de nem tudok kevesebbet enni, mert akkor pokoli éhes vagyok. Nos, szerintem ezen a ponton mozogni kell :) Bár van, aki éhes lesz tőle, én inkább ellenkezőleg. Mozogni úgyis érdemes az egészség, erőnlét miatt... Alap. (Nem mintha én rendesen csinálnám, de kéne és igyekszem.)
2014. júl. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!