Mit tegyek, ha már hozzászokott a szervezetem a?
Mit tegyek, ha a szervezetem hozzászokott a szenna gyógyteához (november óta használom)? Ez egy nagyon erős hashajtó hatású gyógytea, erősebb mint a szűztea. A szervezet idővel hozzászokik, és a bélmozgás renyhül.
Nem kell a feddés, meg egyéb leszúrás hogy "úgy kell neked", megérdemled, meg "ne csináld" stb mert már elégszer megkaptam...
Tanácsot kérek hogy hogyan szüntessem meg a függőséget és hogyan tegyem rendbe a bélrendszerem!
NEM KELL: étrendtipp, sem szidás...
Pontosan tudom mik a rostos kaják, eszem is őket (zabkása, kevés aszalt szilva és barack vízbe áztatva, zabkorpa kefirbe... gyümölcsök közül aszaltak, ill. sok rostos gyümi. banánt kerülöm) Zöldségek nyersen megvannak + tk kenyér, barnarizs.
De ha egyszer hozzászokott a szervezetem és nagyon függök már tőle... a függőséget akarom megszüntetni!!! Erre írjatok tippet légy szíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!