Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vannak falási rohamaim?...

Miért vannak falási rohamaim? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

Életmódot váltottam kb. 5 hónapja, de az utóbbi 1,5 hónap inkább fogyókúra volt. Elértem a kívánt testsúlyomat, de nagyon félek attól, hogy hízni fogok. Szóval megpróbálok egészségen étkezni. De nagyon sokszor van az, hogy étkezésnél sokkal többet eszem, mint kellene, gyakran rosszullétig. Vagy gyakran rámjön, hogy ennem kell. És ilyenkor mindent képes vagyok magamba tömni, szintén kidurranásig. És ilyenkor bármennyire le akarok állni, nem megy. Utána elfog a bűntudat, hogy miért ettem ennyit. Már 2szer majdnem meghánytattam magamat, de végül nem vettem rá magamat.

Az életem konkrétan tökéletes, így nem értem miért csinálom ezt. Mit tudok ez ellen tenni? Miért van ez?

2014. júl. 7. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló problémám van, de azt hiszem már úton vagyok a kigyógyulás felé, ha szeretnéd, írj nekem privát üzenetet, és beszélgethetünk ezzel kapcsolatban.
2014. júl. 7. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
A falásroham általában a rossz diéta következménye. Próbálj meg egy kicsivel többet enni egészséges ételekből, és ha rádkön a falásroham, akkor is legyen otthon valamilyen olyan ennivaló, ami nem annyira vészes. Egyébként meg akarat kérdése! Nekem kb. Másfél egy éve volt ilyen falásrohamom, akkor váltottam életmódot, de nem engedtem a kísértésnek, változtattam kicsit a dietamon, és rögtön le is ment a felesleg! :)) szóval Hajrá, kitartás! :))
2014. júl. 8. 06:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehetséges okok:

koplalás

minőségi éhezés

pszichés gondok, frusztráció, stressz

2014. júl. 8. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!