Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most mit tehetek?

Most mit tehetek?

Figyelt kérdés
Rendszeresen jártam sportolni heti 4szer.De mostanában nem volt kedvem elmeni.Meg mostanság rengeteg chipset eszek meg szinte állandóan valami cukros üdítőt iszok.Hazafelé útba esik egy cukrászda ott abban az időben amikor edzésen kéne lennem tele zabálni magam sütikel,vagy valamelyik pizzériába pizzázok.A szüleimnek a munkája mindig ugyanakkor ér véget így nem tudják ezt.Csak azt láteák hogy hízzok mint egy disznó,és egyfolytában új ruhákat kell venni.Azt hiszik hogy kevest sportolok így mégtöbb sportra beíratak ami még több pénz és így én mégtöbbet eszek.Tudom hogy ez nagyon egészségtelen meg minden,nem ez érdekel hanem hogy hogy tudnák le állni.Mert már nagyon nagy fenkem van meg óriási hurkáim az egyetlen aminek örülők hogy hatalmas mellém is lett.

2014. ápr. 7. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy tudnál leállni?

Nem mész be a cukrászdába, nem zabálsz, és sportolsz. ennyi.

2014. ápr. 7. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
JÓ de ezt nem tudom megtenni
2014. ápr. 7. 17:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért nem tudod megtenni? Szellemi fogyatékos vagy? vagy mi okból?

Keress más utat ahol nincs cukrászda, és menj ezentúl arra haza. Kezdj el újra sportolni. Ha ennyire nem akarsz semmit sem tenni magadért, akkor meg ne rinyálj, ne panaszkodj. Akkor zabálj amennyi beléd fér. Hízzál nyugodtan, és eljön az idő amikor a melleid nem hatalmasak lesznek hanem rondán gigászi nagyok, de akkor már nem számít, mert olyan kövér leszel, hogy inkább röhögni, gúnyolni fognak mint dicsérni. Te döntesz.

2014. ápr. 7. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
De. Ha rájön a zabálhatnék akkor nem tudok ellenállni a csábításnak
2014. ápr. 7. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Akaraterő kérdése.

De ha az nem motivál, hogy rámegy az egészséged, csúnyán elhízol és egy gerinctelen alak vagy, aki a szülei arcába hazudik... őszintén, tükörbe tudsz még nézni?

Ha még ezeket végiggondolva sem vagy motivált, akkor keress fel egy pszichiátert. Bár egy kis gondolkodással magad is rájöhetsz, hogy mit próbálsz pótolni az életedben az evéssel. És azon is próbálj meg változtatni.

Plusz kérd meg egy barátodat, hogy ne hagyja, hogy ellógd az edzést, meg ne engedjen zabálni. És nem ártana kitálalni az ősöknek se, rögtön meglenne a felügyelet és ellenőrzés is oldva.

2014. ápr. 7. 18:35
 6/6 anonim válasza:
Áll oda a cukrászda elé, és akkor mond azt, hogy nem megyek be, mert ha így eldöntöd előre, hogy nem mész be nem mindig jön össze.
2014. ápr. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!