A fiaim nem állnak velem szóba, mit tehetek?
Fiatalon szültem, gyorsan egymás után két fiút. Véletlen terhességek voltak, felelőtlen voltam akkoriban nagyon. Az apjukkal katasztrófa volt a kapcsolatom, hogy az egész élet a szüleivel. Én is tettem olyanokat amit nem kellett volna ezt belátom. Csúnyán összevesztünk egyszer, fogtam a két gyereket (ekkor 4 és 5 évesek voltak), és elmentem. Ideiglenesen unokatestvéremhez ott ahol éltünk, de tudtam, hogy tovább állok. Már este jött az apjuk és elvitte őket. Ekkor nagyon kibuktam, tudom, hogy nem kellett volna annyiba hagyni, de nem láttam más lehetőséget, tovább költöztem testvéremékhez messzebb. Gyerekek nélkül. Utána még voltam "otthon", mentem meglátogatni őket, de anyósom mindig ellenséges volt. A volt párom is sokat nehezített a dolgon, de főleg az anyja. A gyerekek mindig zaklatottak voltak, mikor ott voltam. A volt párom ezt úgy állította be, mintha csak miattam lenne. Meggyőzött, hogy ne menjek többet. Másoknak beadta az anyja, hogy azt ajánlotta fel, hogy ne fizessek, de inkább ne is menjek. Volt ilyen mondata, de tényleg nem emiatt hoztam neg ezt a döntést, hanem így láttam jobbnak nekik!
Azóta nagyon hiányoznak, már kerestem őket közösségi oldalon, írtam is nekik, de semmi válasz, kivéve egy alkalmat, amikor a nagyobbik írta, hogy ne zaklassam őket többet. Azóta már írni se lehet egyiknek se. Két napja is bejelöltem őket, de semmi reakció. Levélben is kerestem őket unokatestvérem által. Képeslapot is küldök valamikor alkalmakkor. Most is ezen gondolkozok, hogy küldök levelet. Nem tudom írjak e le így mindent, hogy elvittem őket először és mindent. Bár elvileg tudják, az apjuk ezt írta. Őt is megkerestem, meg.is lepődtem hogy normálisan reagált beismerte hogy ő is vétkes, azt írta, hogy a fiúknak is elmondott mindent, ők döntöttek így. Nem tudom, lehet igazat mond hajlok erre. Tudom, hogy elrontottam, de hiányoznak, szeretem öket, bár nem is ismerjükegymást. Mit tehetnék??? 18 és 19 évesek amúgy. 5 éve kezdtem el őket keresni. Miután elmentem 14 éve még egy évig jártam, tehát 8 év maradt ki, tudom, hogy ez rengeteg, az azóta eltelt idő is, de nem tudok mit tenni már ez ellen. Személyes megkeresés milyen lenne? Már nem a nagyanyuknál élnek, hanem hárman, oda elmennék. Írjam meg a volt paromnak vagy csak menjek? Vagy ne menjek?
ne menj
felnőttek, eldöntötték és a tudtodra is adták, hogy nem akarnak veled semmilyen kapcsolatot
legalább most tartsd tiszteletben a kérésüket
ez a te karmád már ,ezzel neked kell egyedül megbirkóznod, elhagytad és végérvényesen elveszítetted őket
Ne haragudj, de én nem tudnék megbocsájtani :(
Engem csak ("csak") az apám hagyott el, de tök mindegy, hogy miért, nem tudtam a mai napig sem megbocsájtani, pedig már meg is halt.
Kívánom, hogy Nálatok ne így legyen, próbáld a teljes igazságot leírni Nekik egy-egy levélben!
Ha a volt párod támogat benne, jó lehet egy személyes találkozás is!
Szerintem ha volt pároddal tényleg normálisabb a helyzet,akkor beszéld meg vele hogy mennél meglepibe valamikor mikor otthon vannak mindketten.
Nem foglalkoztál velük ez elég súlyos,de tudod azzal hogy közösségi oldalon meg levélben cseszegeted őket azzal soha nem fogsz elérni semmit!Na meg az is lehet hogy valaki más válaszolt vagy tényleg ők írták és így is gondolják.Nincs mese,menj el személyesen és próbálj velük beszélni,bocsánatot kérni és még egy esélyt kérni!Mond meg neki hogy mit érzel!
Felnőttek már, ha akarnak, ha kíváncsiak lesznek rád, akkor úgy is keresni fognak. Szerintem egy ideig hagyd őket, nyugodjanak meg, tényleg ne zaklatásnak vegyék a te próbálkozásaidat.
Max. még annyit írhatsz nekik, hogy ez és ez az elérhetőséged, ha szeretnék veled felvenni a kapcsolatot, akkor itt és itt megtalálnak. A többi már rajtuk múlik.
Ne menjél. Felnőtt emberek, ha akarnak, majd ők megkeresnek. Nem akarják, hogy az életük része legyél, ezt egyértelműen a tudomásodra hozták.
Egyébként meg megint csak magaddal törődsz, velük meg nem. Ha törődnél velük, felhagynál a zaklatásukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!