Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szívbetegen diétázni?

Szívbetegen diétázni?

Figyelt kérdés

Sajnos kiskorom óta szívbeteg vagyok, emellé vas- és magnéziumhiánnyal küzdök.

10kg-t szeretnék leadni, de nem tudom, hogyan. A szívem miatt vigyáznom kell a sporttal is, a diétával is...

Tavaly már majdnem megvolt az ideális alak, még 4kg-t kellett volna leadnom, de állandóan rosszul lettem, így hagytam a fenébe.

Most megint kb 60kg vagyok 170cm-hez. :/

2014. júl. 5. 23:59
 1/3 anonim ***** válasza:

a paleolit táplálkozást neked találták ki.

az omega 3 étrend kiegészítőt,multi,c és d3 vitaminokat ne sajnáld magadtól,sokat vigyél be.

2014. júl. 6. 02:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyedül ne kísérletezz ilyen diétákkal, kérdezz meg egy dietetikust.
2014. júl. 6. 03:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt az orvostól kéne megkérdezni, mert valószínűleg nagyobb odafigyelés szükséges. Kérdés, hogy mit eszel jelenleg, és miből állt az a diéta, amitől rosszul lettél? Mert attól, hogy egészségesen étkezel, nem szabadna rosszul lenned.

A szíved miatt szerintem különösen fontos, hogy nem szabad koplalnod, és minimalizálnod kell a diéta során fellépő izomveszteséget. A zsírégetés egyik bevált módszere az úgynevezett aerob edzés, ami kis intenzitású. Ez általában tempós gyaloglást jelent. Az ajánlott pulzus 130 körül van. Nem tudom milyen betegséged van, ez belefér-e, vagy mindenféle terhelést kerülnöd kell.

2014. júl. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!