Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki kezdett mostanában diétázni?

Ki kezdett mostanában diétázni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem borzasztóan nehéz így az elején, jó lenne mással is beszélgetni a témáról. Gondoltam összejöhetnénk ennél a kérdésnél páran, és megbeszélhetnénk, ki hogy halad, mit evett aznap stb.

Kezdésnek aki szeretne csatlakozni, az írja meg a paramétereit! :)

Én: 170 cm, 77,5 kg és ez a 3. napom.

2014. jún. 6. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:

2 hete kezdtem.

Mindent ugyanúgy eszek, mint eddig, csak többet mozgok és számolom a kalóriákat. Pont itt a gyakorin ajánlotta az egyik válaszoló a kérdezőnek - nem tudom mi volt a kérdés - azt a kalóriás oldalt, gondoltam megnézem. Nekem eddig bejött.

2 hét alatt 4 kiló ment le. Csak azt nem értem, miért. Mert elvileg heti fél kiló volt kiszámolva. Nem tudom eldönteni, hogy most izomból vagy zsírból fogytam? Megkérdezni itt meg nem merem, mert tuti leugatni, hogy ennyit se tudok...

Paramétert nem írok, se semmit, mert a gyik-es közönség előszeretettel hurrogja le a hozzám hasonlókat.

Amúgy ez az első fogyókúrám, ami tetszik, nem erőltet, nem kínoz és épp ezért tudom, hogy végig tudom csinálni.

2014. jún. 6. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Még nincs 2 hete hogy kezdtem, 165 centi, 65 kiló, most 60 vagyok tehát 5 kilót fogytam. Semmi szénhidrát, semmi tej, semmi glutén.

Sosem vagyok éhes, sokat edzem, még 5 kilót szeretnék fogyni.

2014. jún. 6. 15:46
 3/8 anonim válasza:
Én januártól kezdtem:)
2014. jún. 6. 15:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Az nem semmi, 4-5 kg két hét alatt. :)

Én ma kíváncsiságból ráálltam a mérlegre, és 1,2 kg fogyást jelzett, bár én is tartok attól, hogy ez csak a vízveszteség... :/

Azt leírjátok, milyen a mai menütök? :) Kíváncsi vagyok. :)

2014. jún. 6. 15:58
 5/8 anonim válasza:

Én márt nem fogyni szeretnek hanem mar csak formásodni:)

162 cm/44 kg

3#

2014. jún. 6. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok, reggeli egy banán + 2 tojásból banánpalacsinta, mert már nagyon kívántam az édességet. Ebéd egy egész csirkemell (kókuszolajon), 200 gramm zacskós saláta, ez összeforgatva, bele még 20 gramm kesudió. A vacsinál kicsit csalok paleo szempontjából (bár én allergia miatt választottam ezt az életformát, így ennyi belefér), marhás-rukkolás-szezámmagos sushi lesz. 3 liter vizet ittam, fél liter zero colát, és egy light energiaitalt mert vizsgaidőszak van és ez pszichésen segít. Az év 300 napjában nem iszom ilyeneket, csak abban a 2X30 napban míg vizsgázom.
2014. jún. 6. 16:21
 7/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok, falnak mész, ha ezt meglátod:

reggeli:

spenótfőzelék

ebéd:

cseresznyeleves

fűszeres-sós túrós gnocchi

a vacsit még nem tudom biztosan, de hajlok a szárazbableves-főtt sertés oldalas-újhagyma kombóra. Mindezt persze kenyér nélkül.

Csak olyat eszek, amit eddig is. Csak kevesebbet, sótlanabbul, vagy teljesen só nélkül, mellé rengeteget iszom: napi 3-3,5 liter citromos zöld teát, édesítő és cukor nélkül.

Nasikat elhagytam, és igyekszem minden nap min.1 órát sétálni vagy tornázni.

2014. jún. 6. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Én holnaptól folytatom, most volt egy kis kihagyás. Eddig ~30 kg zsírt adtam le, még 10-15-öt szeretnék. 105 kg-ról indultam, most 85,6 kg vagyok. Időközben sikerült felszednem ~10 kg izmot. A kajám pedig: 500 g csirkemell, egy adag fehérje turmix, 200 g burgonya és ~300-500g zöldség.

20/F

2014. jún. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!