Radinka kérdése:
Kollégiumban hogyan lehet diétázni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 21:55
1/8 anonim válasza:
Mindent lehet, csak akarni kell. Mi a problémád?
2/8 anonim válasza:
Te sem voltál még koleszos. Ott csak azt lehet. :D Kollégium=csóróság. :D Nem minden esetben, de a legtöbbször igen.
3/8 anonim válasza:
Én pont a koliban híztam a csóróság miatt. Mert nem a zöldség-gyümi , saláta teljes, kiőrlésű volt. Hanem az ócsóóó fagyasztott pizza, bagett, a zacskós leves. Nah az tömény szénhidrát.
4/8 anonim válasza:
Igen ám, de ha fogyni akartál volna akkor a zacskós leves helyett ami kb 100 ft vehettél volna 3 db almát. Nah ugye?
5/8 anonim válasza:
A zacskós leves ugyan sz.r, de mégis 'többet ér' egy napra, mint 3 db alma... annyitól elájulna.
6/8 anonim válasza:
3 db almával az életben nem lakok jól. Nah meg ha nem eszem meg, megromlik pár nap alatt. A zacskós leves meg eláll évekig.
7/8 anonim válasza:
3 db almát a zacskós leves helyett mondtam! Nyílván egy zacskós levessel sem laksz jól. Szóval ha abból kettő akkor az már 6 alma. :D
8/8 anonim válasza:
Értem. Hát, eléggé elkanyarodtunk az almákkal, meg zacskós levesekkel az eredeti kérdéstől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!