Lehet szoptatás alatt, diétázni. Vagy várjak vele még a babom szopizik? Esetlek, oda figyelni az étkezésemre?
Az attól függ, hogy HOGYAN diétázol!
Ha koplalsz, akkor elmegy a tejed, ha doafigyelsz arra, hogy mennyit eszel, és föként a szénhidrátokat (kenyér, tészta, rizs, cukor) csökkented, de NEM kiiktatod, akkor úgy tudsz fogyni, hogy közben tovább tudsz szoptatni is.
Ami sokat segít, ha közben eleget mozogsz, sportolsz.
Éhezéskor apad csak el a tejed.
Tudom hogy Magyarország nagyon szegény ország, tényleg minőségi étkezésre nagyon nehéz előteremteni a pénzt. De azért éhezni nem érdemes. Fogyáshoz egyébként sem szerencsés az a fajta éhezés amitől egy kismama teje elapadhat.
Istenem, a paleolitguru már szoptatási tanácsadóvá is vált...
De haladás, hogy legalább elment a boltba, és megnézte az árakat... Vagy legalább olvasott róluk a neten.
Gyökér dolog velem foglalkozni.. nem rólam és a vegzálásomról szól a fórum.
Ha pedig ideológia kell:
Az igazi ételek, egészséges ételek azért nehezen elérhetőek és drágák mert egy sötét szándékú háttérhatalom így akarja. Robotban, szegénységben, betegségben és kiszolgáltatottságban tartani az embereket de éppen úgy, hogy az még elfogadható legyen, ne legyen teljesen egyértelmű.
Ezért nem telik a magyar embereknek jó minőségű bio húsra. Ez változni fog persze, de könnyebben jönne változás ha az emberek tájékozottak lennének efelől is.. Ez az információ sajnos hasonlóan lassan terjed mint a valódi egészséges táplálkozás alapjai.
Az egész világon cél az emberek elől elzárni a minőségi táplálékokat.
Nem én találtam ezt ki, én abszolút ellenzem ezeket a dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!