Szeretnék lefogyni. Ami a legjobban bosszant a hasam és az úszógumim. Hogyan edzek rá, és hogyan táplálkozzak helyesen?
Egy cipőben járunk:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__58..
1-es, nem, nem írtam azt :D ez az első kérdés amit írtam :)
3-as, köszönöm a segítséget! :) kipróbálom :)
Úristen 3as Te normális vagy? Arról írsz, hogy koplaljon valaki tudatosan, aminek mind tudjuk mi lesz a vége.
Kedves kérdező, ha kilóban (de látszatban nem) gyors eredményt akarsz, akkor hallgass a harmadikra, de számolj vele, h nem fogod sokáig bírni és gyorsan visszahízol.
Ha rám hallgatsz én azt ajánlanám, h a szénhidrátokat kerüld, leginkább az egyszerű szénhidrátokat.
Reggelid legyen: tükörtojás, rántotta- kevés olajon, főtt tojás, zöldségekkel, paprika, paradicsom, uborka, 1-2 szelet puffasztott rizs, vagy abonett. Esetleg IGAZI barna kenyér (a legtöbb bolti csak színezett fehérkenyér)
Ebéd ha nem áll rendelkezésedre speckó étrend, vagy édesanyád kosztját eszed, akkor maradj annál, viszont próbálj meg kevesebbet enni, esetleg a krumpli rizs köretet cseréld fel néha pároltzöldség köretre, vagy friss zöldségekre. Én ma pl a fasirt mellé vecsési savanyút ettem.
Vacsorád legyen szintén szénhidrát szegény, cottage sajt, túró (magáan vagy ízesítve vanilia aromával), sovány sajt, pulyka-csirkemell sonka (minél magasabb hústartalmút válassz)
10óraira ha nagyon kivagy egyél gyümölcsöt, de délután már ne nagyon mert az is cukor, hiába fruktóz.
Remékem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!