167 cm vagyok és 55 kg (14/L) és nekem ez pont jó, csak van egy kis úszógumim. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Van haspadom, azzal mennyit csináljak naponta?És miket egyek? Mennyi kalóriát egyek? És szénhidrátot? És fehérjét stb?2014. márc. 22. 20:06
1/1 anonim válasza:
Szerintem semmi képp se kezdj fogyózni...Nem jó a fejlődő lányok számára én is veled egy sulyban vagyok és magasságban is,szerintem ne törődj az úszógumiddal,akinek nem tetszik,az ne nézze !De ha mindenképpen feluleseket akarsz csinálni akkor előre napi 70 majd 5-10-zel noveld az adagot 2-3 naponta! :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!