Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek hatásos ez a...

Szerintetek hatásos ez a diéta? Nem túl kemény?

Figyelt kérdés

2 év alatt jött fel rám szépen lassan 12 kg. Nagyon egészségtelenül éltem, semmit nem mozogtam, és sok kész kaját ettem, cukros üdítőket ittam. Most változtatni szeretnék az életmódomon. Elkezdtem rendszeresen mozogni, futni és tornászni járok, itthon is végzek hasizom erősítő gyakorlatokat. 1 hete pedig elkezdtem szedni egy fogyasztó tablettát (Bio-Slim Duo). A neten találtam ezt a diétát, úgy érzem az akaraterőm meg van hozzá, és holnaptól belevágok:

[link]

2014. júl. 3. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"A receptben megadott kávé nem cserélhető fel teával, valamint a kockacukrot sem az italban kell elkeverni, hanem utána megenni."

"... ételeket pedig (a tojást és a paradicsomot is beleértve) fűszer nélkül kell fogyasztani. Sózni lehet. A pirított kenyérből az előszeletelt ajánlott."

"Mint láthatják, a kúrának igen szigorú szabályai vannak. Ezeket be kell tartani, különben a kívánt fogyás nem jön létre, az anyagcsere-folyamatok nem változnak meg."

Ez bullshit. A fuszerek nem hizlalnak, illetve egy kuratol nem fognak megvaltozni az anyagcsere folyamatok. Most komolyan, ha teat iszom kave helyett, akkor mar nem fogyok?

Egyebkent ez itt kemeny ehezes, ha meg is valtozik az anyagcsered, akkor az a rossz iranyba, mert a koplalastol atall tartalekolo uzemmodra. Az ilyen kurakkal nagyon jol lehet izmot meg vizet vesziteni, zsirt mar kevesbe.

Inkabb etkezz egeszsegesen, mozogj sokat es le fog menni az a 12 kilo. 2 ev alatt jott fel, ezt 2 het alatt nem lehet leadni. A tablettat is kidobhatod, mert haszontalan.

2014. júl. 3. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy ettől a botrányos hülyeségtől kell lefogynod?! Szégyellje magát, aki ezt egyáltalán leközölte! A kalóriaértéke olyan kevés, hogy az kórházi fogyókúrának felel meg extrém módon elhízottaknak. A napi elosztása a legteljesebb mértékig egészségtelen, reggeli semmi, olyan nap is van, hogy ebédre sem, este meg 25 deka hús? Annyitól akkor is összehányod magad, ha előtte nem ettél semmit. Végül az elviselhetősége: egy börtönben jobb a kaja, üres hús magában, üres tojás magában - aki elhízott, az szenvedjen a pokol tüzében?

Nem extrém, neten talált hiteltelen diáktól kell lefogyni, hanem ki kell hagyni a hízlaló dolgokat, helyettük pedig megnövelni a zöldségmennyiséget.

2014. júl. 3. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
pont ugyanez van nálam is :( én egy hete kezdtem el a fogyókurát kalóriaszámlálósat és egész jó eddig :) nem éhezek csak kiiktattam pár ételt :) és napi 1.5-2 L ásványvizet isszok így még könnyebb elnyomja az éhségérzetet ;) és fogyitabit is vettem ma :$
2014. júl. 3. 21:43
 4/12 anonim ***** válasza:
és még valami! ha mégis nassolni vágynék inkább eszek zöldséget :)
2014. júl. 3. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:

Jesszus! És ilyet le mernek írni és hirdetik is és még vitalnak nevezik magukat. Nagyon durva.

Milyen reggeli az, hogy kávé meg kockacukor vagy tea? :S

Ez nagyon nagy hülyeség. Semmiképpen ne ezt kövesd.

2014. júl. 3. 22:13
 6/12 anonim válasza:

Mindenképpen hagyd ezt a hülyeséget!

Ha egészségesen szeretnél élni, akkor meg pláne, hiszen ez a módszer egészségtelen és valószínűleg ha végeztél vele akkor gyorsabban vissza hízod mint ahogyan leadtad a kilókat! Ha tényleg egészégesen és maradandóan szeretnél lefogyni, akkor azt ajánlom, hogy fogyassz elegendő fehérjét, napi 3g/tsk (test súly kilogramm) és a zsírokat meg a rossz minőségű szénhidrátokat kerüld el. Persze a jó minőségű szénhidrátokból sem kell sokat enned, hiszen akkor megint csak lehetetlen lesz a fogyás, illetve telített zsírokra szükséged van egy kevésre, hiszen van egy csomó zsírban oldódó vitamin! Azt ajnálom, hogy reggelire fogyassz zabpelyhet, és ha van rá lehetőséged rakj bele fehérje koncentrátumot (jót tesz, illetve ízresíti is a reggelidet), lehetőleg kevésbé cukrosat. Aztán még a napból 4-5 étkezés hátra van, amit ilyen egészséges dolgokkal oldhatsz meg, mint rizs+csirkemell (húsból midnenképpen csirkemellet javaslok) hozzá valami egészséges zöldség, de természetesebben zsinesítheted valamivel az étrendedet ami nem hízlal, esetenként ehetsz tojást is, és napközben is ihatsz proteint. a Fehér lisztet kerüld el, tulajdonképpen jó lenne, ha a gabona féléket teljesen elkerülnéd, illetve a tej termékeket meg a csümölcsöket, hidd el, ez is soakt fog dobni a diétán! Estére a Casein lenne a legmegfelelőbb fehérje, mert lassú felszívódású, esetleg valami kevert fehérje, elvégre több órán át tápanyag bevitel nélkül van a szervezet éjjel, de ha nincs rá lehetőséged, az sem a világ vége. Egyébként normális zabot egyél, izesítés menteset, ami 100%-ban zab. Én hanyagolnám azt a szert amit vettél, inkább igyál zöld teát (cukor nélkül, viszont ha nagyon édes szájú vagy, akkor vannak izesítő szerek amik nem hízlalnak), vagy vegyél zsírégetőt valamilyen testépítéssel foglalkozó üzletből, webshopból, konditeremből. Ha bármi kérdésed van, akkor még zsívesen válaszolok, illetve diéte témában inkább szak irodalmat olvasgass, ne az ilyen hülyeségeket amik csak tönkretesznek és aztán jön az, hogy "Sehogy sem bírok lefogyni".... A mozgást a testalatodtól függően válaszd ki, könnyen megállapíthatod, ha rá keresel interneten, ogy ektomorf, mozomorf, esetleg endomorf vagy! Remélem tudtam segíteni! :)

2014. júl. 3. 22:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Komolyan elhiszed, hogy 12 nap alatt meg lehet szabadulni 2 év hízásának eredményétől?
2014. júl. 3. 22:31
 8/12 anonim válasza:
Elozo vagyok. A rizs is szenhidrat, azzal is ovatosan, meg a zabbal is. A dieta vegere a leheto legkevesebb szenhidratot fogyassz, es valami vitamin sem artana.
2014. júl. 3. 22:35
 9/12 anonim válasza:
Heti max 0,5-1 kg fogyas az egeszseges. Igyal sok vizet is, es szamold a kaloriat is.
2014. júl. 3. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:

zsírból nem tudsz többet fogyni a már írt heti 1,de inkább fél kilót.

szerinted a többi akkor miből megy le?

amúgy meg több sebből vérzik a tervezet.

1.a reggeli cukor.

itt egy időszakos böjt van vázolva,ezért ilyenkor nem mehetne semmiféle ch,csak a kv magában minden nélkül,különben oda a böjt szakasz értelme,mert beindítja a gyomormunkát,inzulin válasz.

2.a 2 tojás

ez nem lenne rossz,ha 4-5 db tojás lenne,az egyik legjobb fehérje forrás és ott a hasznos zsír is,de hiányzik a rost a zöldség mellőle,ami alapvető hiba.

3.és megint hús magában...hiba.

olajat ne használj,főleg ilyen tervezet mellett.

zsírban süsd ki a húst ami amúgy teljesen jó és mellé sok rostot,zöldséget egyél.

amúgy meg a ketogén diétára keress rá,ha vonzó számodra ez a tervezet.

ott értelmesen és logikusan le van vezetve,hogyan érdemes keto-zni.

a 13 napot meg felejsd el!

2 hét alatt az ideális fogyás 1-1.5 kiló,ezért ennek megfelelően kalkuláld a diéta hosszát.

2014. júl. 4. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!