Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek milyen diéta vált be?...

Kinek milyen diéta vált be? Hogyan fogyjak?

Figyelt kérdés

az utóbbi időben nagyon elengedtem magamat. Mióta van barátom szinte alig figyelek oda hogy mit eszek.. Semmilyen támogatást nem kaptam hogy bárki is segített volna .. De most elhatároztam hogy lefogyok a végső célom 13 kg lenne.

Annyira rosszul érzem magam a testemben. Eddig se voltam az a vékony típus de ennyire mé soha nem voltam elhízva. Minimum egy 5-6 kg amit szeretnék leadni de jobban örülnék annak a 13-nak.

Valami hatásos diéta+sport kéne.

Köszönöm.

2014. jún. 27. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb lépés az elhatározás. Ne csak akard, nagyon akard, legyen most ez az elsődleges célod.

Csukd be a szemed és képzeld el, hogy belenézel a tükörbe vagy egy tó víztükrébe, lásd magad karcsúnak és gyönyörűnek. Minden apró részletet képzelje el: a hajad, az arcod, a ruhád. És ha ez meg van, ez a kép lebegjen mindig előtted.

2. lépés: Tűzd ki a célt. Reális célt! 13 kg-ot akarsz leadni, akkor kell neki 13-26 hét. Legyen október. Képzeld el, ahogyan októberben már a kívánt méretű kabátot veszed magadra mikor elindulsz otthonról. A vékony pulcsi, hozzá tapad karcsú testedre.

És ha a pszichológiai része meg volt: jöhet a diéta.

Ch szegény étkezés: testömegkgonként maximum 2 g szénhidrát fogyasztása. Lisztes, cukros ételek messze elkerülése.

Fehérje források: hal, hús, tojás.

Szénhidrát források: teljes értékű zabpehely, teljes kiőrlésű gabonával készült kenyér, barna rizs, gyümölcs, zöldség.

Például:

R: zabkása (én meggyesen-kakaósan vagy fahéjasan-almásan eszem), vagy 2-3 db tojás sok zöldséggel

T: egy darab alma vagy barack, egy marék málna vagy szeder

E: Hús, zöldségkörettel, esetleg barnarizzsel

U: Magot vagy egy sárgarépát szoktam elrágcsálni.

V: tojás, hal, hús vagy kőrözött zöldségekkel.

Ha erősítesz mellé, akkor az erősítő edzés után jöhet egy fehérje shake. De csak vízzel keverd el, NE tejjel.

Hetente 3-4 alkalommal végezz aerob mozgást, én kerékpározni szoktam 15 km-ert.

Sok sikert és kitartást!

2014. jún. 27. 15:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) kitartásra szükség lesz...
2014. jún. 27. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!