Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ducik! Ti nem voltatok kiakadv...

Ducik! Ti nem voltatok kiakadva, amikor az üzemorvos megmérte a súlyotokat?

Figyelt kérdés
Munkavállalás előtt.
2014. jún. 25. 16:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha te ennyire primitív vagy, miért álljanak hozzád máshogy?

Én nem "anorexiásozok" le senkit, főleg, hogy régen én voltam ténylegesen az, és tudom, hogy nem egyszerű kijönni belőle.

De ugyanúgy elvárom, hogy engem se sértegessenek. Nem kell, hogy tetszek másoknak, de nem is kell a másikat kritizálni.

2014. jún. 25. 17:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az üzemorvost pont k___ra nem fogja érdekelni, hogy az x. embernek milyen súlya van.

Ha annyira túlsúlyos vagy, az egyébként látszik mérleg nélkül is.

Ha meg csak egy kis felesleg van, akkor annyira nem kell parázni a mérlegtől.

2014. jún. 25. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van a #10, talán akkor kellett volna elkezdened fogyózni amikor még csak 5 kg volt rajad. Nem duci, hanem kövér.
2014. jún. 25. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak akkor megalázó ha azt gondolod, lehet a többiek lesz*rták.
2014. jún. 25. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Ruhaban is latszik hogy dagi vagy...
2014. jún. 26. 01:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Hány cm és kg vagy, hogy ennyire kiakadsz?

Amúgy nekem még sosem mérte meg üzemorvos egy munkahelyen sem a súlyomat, de nem is érdekelne, pedig sok vagyok. ( 160 cm és 78 kg)

2014. jún. 26. 23:33
 17/17 anonim válasza:
Az üzemorvos egy orvos, hozzászokott az ilyesmihez, lát mindenféle testrészeket, betegségeket, valószinűleg kicsit sem érdekli az, ha kövér vagy. Azok közül akik akkor a szobában lesznek, valószínűleg csak téged érdekel majd mennyit mutat a mérleg. Az már egy más kérdés, hogy nem csak akkor kéne érdekeljen amikor szembesítenek vele hanem amúgyis. Csak annyira legyél kiakadva mint minden másik nap amikor tükörbe nézel, hiszen a kilóid akkor is ugyan annyiak.
2015. jún. 13. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!