Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lányok! Ti mennyit...

Vékony lányok! Ti mennyit esztek naponta, és mennyit sportoltok?

Figyelt kérdés

Mondjuk aki ilyen vékony,mint ezek a lányok:

[link]

[link]

Mikor és mennyit sportoltok?

Én is szeretnék ilyen vékony lenni,de én hozzájuk képest egy disznó vagyok.....

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 24. 12:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es, ennek a kérdezőnek mondhatsz bármit, úgyse hiszi el.

Legyen csak gebe, aztán meg ha a seggcsontja feltöri a bőrét ülés és fekvés közben is, majd elhiszi, hogy inkább az izomra kéne hajtani....

Habár az igazán hülyék a saját hibájukból SEM tanulnak, nemhogy a máséból....

Egyeske voltam.

2014. jún. 24. 16:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Utolsó válaszoló:

Szerintem én fogom eldönteni,hogy hogyan szeretnék kinézni....

Amúgy is,ez a lány még nem a súlyos eset!

Ez a súlyos eset:

[link]

Azért van némi különbség.

Én csak annyit mondtam,hogy én is szeretnék ilyen vékony lenni,de nem azt,hogy most elkezdem éheztetni magam.:/

2014. jún. 24. 18:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Azok már az extrém esetek. De attól még gebék.. és sajnos betegek is.
2014. jún. 24. 19:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát igen.

De ezek mind modellek.

Ezt teszik magukkal....

2014. jún. 24. 19:26
 15/18 anonim ***** válasza:
24%
Akkor a kérdésre válaszolva, egy normális tizenévesnek ahhoz hogy ilyen legyen kb. 1000 kcal-t kellene enni naponta és legalább egy órát mozogni, ami lehet labdajáték, kocogás, tánc, bármi. Az 1000 kcal az mondjuk reggel egy fél szelet kenyér 1 szelet sajttal és párizsival, 10 órakor 1 alma vagy 1 barack. Ebédre 2 dl leves, 10 dkg főtt rizs vagy krumpli és egy fél csirkecomb sütve. Uzsonnára 1 kifli vagy fél szelet kenyér körözöttel vagy 1 joghurt, vacsorára 1 főtt tojás vagy 1 virsli valamilyen salátával vagy párolt zöldséggel. És ez a maximum. Semmi nasi, süti,csoki ilyenek.
2014. jún. 24. 19:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jún. 25. 09:33
 17/18 anonim válasza:
szia:) elöszőr is sokat kell mozogni az ételt nem kell különösebben vissza fogni inkább na nassolj ne egyél zsiros dolgokat és valami sport se árt! pl: futás uszás evezés kézilabda foci bármi ezek a meg evett ételt izomá alakulnak ami nem zsír rétegként rakodik le rád és igy formás vékony alakod lesz! :)
2014. júl. 11. 11:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. júl. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!