Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék fogyni?

Hogy tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és szeretnék egy kicsit jobban kinézni. Milyen étrenddel, sporttal érhetném ezt el?

13/L, 153cm, 60kg

2014. jún. 24. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Jelenlegi allapotodban gyakorlatilag barmilyen sporttal eredmenyt ernel el, mert ehhez a magassaghoz eleg sok a 60kg.

Felejtsd el az edesseget, kenyeret, pekarut, egyel sok zoldseget, sovany husokat, es keress valami sportot ami erdekel es kepes vagy tartosan csinalni. Heti 3-4 alkalom minimum kellene. Van otleted esetleg mi tetszene vagy mire lenne lehetoseged?

2014. jún. 24. 11:00
 2/3 anonim válasza:
A futás a legjobb alakformáló. Ha nőni is akarsz mellé akkor pedig kosárlabda. Én is 13 évesen kezdtem fogyózni,elősször konditereme jártam,de nem a súlyokat pakolgattam,hanem sima futógép,elipszis,külső-belső comb. Ezzel úgy le is ment 8 kiló,persze az étkezésen is kell változtatni. Ha számolod a kalóriát az is segít, egy 13 évesnek olyan 1900 kalória körül kell ennie,de ha fogyni is akarsz akkor ezt vidd le olyan 1400-ra,ha sportolsz mellette.Ne egyél cukrot,max helyette nádcukrot,tészta,krumpli,kenyérfélék kizárva, és csak csirkét, vagy halat egyél húsfélékből. És visszatérve a futásra,az a legjobb legjobb,mert mindenedet megmozgatod közben,és az szépen formálja az alakot.
2014. jún. 24. 13:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsokat
2014. júl. 23. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!