Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le tudnék fogyni? Vagy...

Így le tudnék fogyni? Vagy valami mást ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szóval 169cm és 82kg vagyok nagyon sok fajta féle fogyókúrával próbálkoztam már de vagy feladtam ha le is ment 2-3kg vagy egyáltalán nem vált be.. a koplalás volt az amivel talán látványosan tudtam fogyni de kétszerese jött vissza fele annyi idő alatt.

Így hát arra gondoltam, hogy nem fogok kimondottan fogyókúrázni hanem elhagyom a kenyeret,tésztaféléket a cukros üdítőket több vizet iszom több zöldséget és húst eszek és azt is csak 6óráig..utána pedig elmennék biciklizni vagy sétálni

Tudom, hogy így lassú lenne a fogyás ha sikerülne is de talán tartós!? Mit gondoltok? 16/L

2014. jún. 23. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából jó úton jársz, kenyér, tészták, cukor elhagyása "kötelező", ha fogyni akarsz. A 6 óra után nem evésnek nem látom hasznát, inkább egyél még valamit, de ne legyen benne szénhidrát. Én régebben mindig egy sovány túrót toltam be, most ezt kazein fehérjeturmixszal helyettesítem, ami lényegében ugyanazt a fehérjét tartalmazza, ami egy lassan felszívódó fehérje, így az éjszaka egy részében is biztosítja a szervezetednek az aminosavellátást. Mozgásnak a tempós sétát tudom javasolni, nagyon jó közérzetet ad, és zsírégetés szempontjából elvileg az egyik legjobb. Ha megteheted, ajánlott mellette konditerembe járni, súlyzós edzést csinálni. Segít megtartani az izmokat, feszesen tartani a bőrt, és egyébként is nagyon jót tesz, ha ésszel csinálja az ember.
2014. jún. 23. 22:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előző hozzászólóval. Még esetleg annyi, hogy érdemes rendszert vinni a táplálkozásba (csalós tud lenni, mikor azt gondolja az ember, hogy sok húst eszik, aztán ha utánaolvas, hogy mibe mennyi van és mennyi kellene, kiderül, hogy nem is :)).
2014. jún. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!