Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt hány kilót...

Egy hónap alatt hány kilót lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Egészséges étrenddel. Zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, tejtermék, teljes kiőrlésű termékek.

1-2 kiló feleslegem van. A BMI-m 18.59. Nem tudom ez fontos-e.

Vékony vagyok csak rosszul oszlik el rajtam a súly és a hasamon van egy kis felesleg de a többi testrészemmel maximálisan meg vagyok elégedve.

Sportolok is. Sokat sétálok, taposógépezem, edzem, biciklizem.

Egy hónap alatt sikerülhet?

2014. jún. 22. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kiló felesleged van? Elárulom, azt egy kiadós szarással leadod.
2014. jún. 22. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy hónap pont elegendő hozzá, ugyanis heti fél kg fogyás egészséges! :)
2014. jún. 22. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

1-2 kg egy nap alatt is változik az ember súlya. Mérd meg magad reggel wc-zés után és máris megvan az 1 kg mínusz.

Attól viszont nem lesz kisebb hasad, ha tovább fogysz. Már így is nagyon vékony lehetsz ilyen BMI-vel.

Lehet, hogy valami gond van az étkezéseddel és nem eszel rendesen mindent, amit kéne, ezért puffadsz. Vagy túlságosan sovány vagy és rögtön meglátszik, ha van valami a pocakodban.

2014. jún. 22. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindhármótoknak! :)

Utolsó. Ez igaz. Reggel teljesen lapos hasam van. Ha eszek valamit akkor kiáll vagy felpuffad és olyankor feszít is. De nem mindig kellemetlen van amikor 'csak' kiáll. Hasizmot kéne erősítenem?

2014. jún. 22. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs semmi gond az emésztéseddel, akkor lehet, hogy tényleg csak hasizmot kéne erősíteni. Hasizom, hátizom nagyon fontos a szép tartáshoz.
2014. jún. 22. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!