Egy hónap alatt hány kilót lehet fogyni?
Egészséges étrenddel. Zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok, tejtermék, teljes kiőrlésű termékek.
1-2 kiló feleslegem van. A BMI-m 18.59. Nem tudom ez fontos-e.
Vékony vagyok csak rosszul oszlik el rajtam a súly és a hasamon van egy kis felesleg de a többi testrészemmel maximálisan meg vagyok elégedve.
Sportolok is. Sokat sétálok, taposógépezem, edzem, biciklizem.
Egy hónap alatt sikerülhet?
1-2 kg egy nap alatt is változik az ember súlya. Mérd meg magad reggel wc-zés után és máris megvan az 1 kg mínusz.
Attól viszont nem lesz kisebb hasad, ha tovább fogysz. Már így is nagyon vékony lehetsz ilyen BMI-vel.
Lehet, hogy valami gond van az étkezéseddel és nem eszel rendesen mindent, amit kéne, ezért puffadsz. Vagy túlságosan sovány vagy és rögtön meglátszik, ha van valami a pocakodban.
Köszönöm mindhármótoknak! :)
Utolsó. Ez igaz. Reggel teljesen lapos hasam van. Ha eszek valamit akkor kiáll vagy felpuffad és olyankor feszít is. De nem mindig kellemetlen van amikor 'csak' kiáll. Hasizmot kéne erősítenem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!