Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék egy nyár alatt...

Hogy tudnék egy nyár alatt 7-8 kg-ot lefogyni?

Figyelt kérdés

Úgy szeretnék lefogyni hogy az étrendemen ne keljen változtatnom (amúgy nem étkezek egészségtelenül de nem akarok csak zöldségen élvni). Milyen sportot ajánlotok nyárra?

160/52

2014. jún. 24. 08:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Futás, biciklizés, úszás, HIIT, aerobic.
2014. jún. 24. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:

52 kiló vagy?És fogyni akarsz? Én ennyivel születtem:)

Sportolj,szerintem csak formásodnod kéne,ez a súly pont jó!

2014. jún. 24. 08:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ésszel. De ha az lenne neked, eleve nem akarnál 7-8 kilót fogyni.

Úgyhogy esélytelen... ;)

2014. jún. 24. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Először is egyél LASSAN. Ez nagyon fontos, mert ha így teszel hamarabb érzed h jóllaktál, kevesebbet fogsz enni alapból. Azt írod nem étkezel egészségtelenül, de ez szerintem mindenkinél mást jelent :) Amikor én fogyóztam ( 160 cm vagyok én is, és 53 kg-ról fogytam le 46-ra) sem édességet sem chipset sem egyéb műkaját nem ettem. Igazából én az életmód váltásban hiszek, nem megy h a fogyókúra alatt csak zöldséget és gyümölcsöt eszel, aztán ha lefogytál nekiállsz kifosztani a hűtőt, (mint ahogy sokat teszik, bár írod h nem akarsz koplalni). A drasztikus fogyókúráknak legtöbbször ugyanis ez szokott lenni a vége ( ettől lesz a jojó effektus, amitől az ember bőre később olyan lesz mint az aszalt szilva). Én ha jól emlékszem akkor 14 voltam amikor lefogytam, most 19 vagyok és ugyanennyi vagyok. Eszek rendesen, csak a tartósítószerrel és egyéb vackokkal teletömött ételnek és italnak nevezett dolgokat kerülöm. Emellett ne egyféle sportot űzz csak hanem keverd őket. Egyik nap fuss, a másik nap ússzál, a harmadik nap biciklizz és így tovább. És ami a legfontosabb: ne nyűgnek vedd, hanem ÉLVEZD! :)
2014. jún. 24. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
ja és ha lefogytál, akkor se hagyd abba a mozgást. Bár én amióta lefogytam, nagyon hiányolom ha nem mozoghatok valamit. Előző voltam. Sok sikert! :)
2014. jún. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!