Mennyire reális egy nyár alatt lefogyni 20-25 kg-ot?
Mennyire reális az elkövetkezendő 3 hónapban 20-25 kiló leadása? A kiinduló súly kicsivel 100 kg felett van. Természetesen koplalni nem szeretnék, tudom se nem egészséges se nem hatékony, viszont a napi mozgás mindenképpen meglenne. Mennyire reális ez?
20/L
Lehetetlen.
Ne is akarj (nem is fogsz tudni) ennyit lefogyni 3 hónap alatt, mert a bőröd nem követi a fogyás ütemét, és lógni fog.
Így van, tűzz ki reális célt, tegyél érte, és légy türelmes, ne akarj egyik napról a másikra bombázó lenni, mert az nem lehetséges. A test átalakítása időbe és munkába telik, de megéri.
A másik, hogy ne úgy állj hozzá, hogy akkor nyár végéig fogyókúra, aztán minden megy tovább a régi kerékvágásban. Változtatnod kell az életmódodon, a táplálkozásodon, különben vissza fognak jönni a kilók. Első körben sem véletlenül híztál el, rosszul táplálkoztál, nem mozogtál.
Az én hülye fejemnek is 15 év kellett, hogy rájöjjek mennyire rossz úton járok. 130 kg-ról indultam, majdnem 20 lement kb. 5 hónap alatt, és még legalább ennyi felesleg van is rajtam, amit le fogok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!