13 éves fiú vagyok és fogyni szeretnék hogyan?
Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 67 kg. Ez engem zavar mert állandóan cseszegetnek emiatt ás hát na.. A fenekemre és a combomra hiztam többet ( Régebben fociztam, de abba kellett hagynom) és hát jó volna segitenétek NORMÁLISAN, mert ez nekem nagyon fontos lenne. Köszi!2014. jún. 21. 01:18
21/28 Gyémántlány válasza:
Le a kalappal a kamionsofőrök előtt. Komolyan. Én valószínűleg nem bírnám ezt a melót csinálni. Úgyhogy minden tiszteletem ezért. De nem gondolom, hogy jogosan teszel megjegyzéseket 14 esztendős, ismeretlen barátosnémre az eszét illetően, ugyanis a te helyesírásod sem utal túl magas végzettségre. És oké, nem baj, ha valaki nem tud helyesen írni, de legalább a fogalmazása legyen értelmezhető. Néha nekem komoly nehézséget okozott értelmet találni a mondataidba.
Mellesleg mondj egy jó indokot, miért kell lenézni a fiatalokat? Ők is ugyanúgy gondolkodó élőlények, mint bármelyik nagykorú.
22/28 anonim válasza:
Kedves Gyémántlány!Nem a fiatalokat nézem le,hanem a nagSzájú fiatalokat:) Mint a kedves barátnéd,de te se lehetsz sokkal több..:D Nos mint a legelső válaszomban említettem mindennek van eggy határa! Az elején még humorosak voltunk,de mostmár szerintem senki sem kíváncs i ránk mellesleg..:) Üzenem a kedves barátnődnek:Kamionos enged,hülyegyerek szenved..!:) No nekem mennwkell dolgzni a pihenőidőm lEjárt sz óval jóéjt! Örvendqem gyémánjány:) N jó éjt na csá! Üdv:1
23/28 anonim válasza:
Ne háborogj te kezdted:D na joejt nekem munka!orultem!:)
24/28 A kérdező kommentje:
A "kamionsofőr" úrtól én sem kérek bocsánatot mert nincs rá. De meg kell jegyeznem kamionsofőrnek lenni kemény munka, de azért mégis, nincs jobb dolga, mint engem oltogatni? Fennt voltam negyed 2kor. És? Az hogy én mikor fekszem le, irreleváns dolog. Gondolom, hogy maga egy introvertált ember akinek nincsenek barátai és a szabadidejét gyerekek piszkálásával tölti. Az ilyen embereknek egy dolgot ajánlhatok: Egy kötelet, de jó erőset le ne szakadjon! Többieknek nagyon szépen köszönöm a kedves hasznos tanácsokat, majd ha lesz eredmény kiírom! :)
2014. jún. 23. 13:02
25/28 A kérdező kommentje:
A kamionsofőrnek megmondanám, hogy az ilyen embereket "nyelvtannácinak" is nevezik, mert a magához hasonló emberek nyelvtanbarbárok. Nem ér sokat mi kicsiny országunk manapság, de legalább anyanyelvünk szépségére lennénk tekintettel..
2014. jún. 23. 13:08
26/28 A kérdező kommentje:
Uramisten, rosszul dobálóztam a nyelvtannáci kifejezéssel. Ezért bocsánatot is kérek! Gyémántlány és a barátnője a nyelvtannáci, a kamionsofőr úr meg nyelvtanbarbár. Bocsánat a félreértésért! Köszönöm!
2014. jún. 23. 13:19
27/28 anonim válasza:
Érdekes,az elején nem volt ekkora pofád..és miért szolsz bele eggy olyan veszekedésbe amihez nemsok közöd van?:D különben is a fogyáshoz hozzátartozik a megfelelő pihenés is,és lehet sőt biztos hogy elég "alpári stílusban"fogalmaztam meg a 1.válaszom(ahogy gy3mánt asszonyság fogalmazna),elég rosszindulatú vagyok amit sajnálok,és Egészségüg i iskolába jártam van érettségim,csak nem vettek fel az orvosira(mert nem volt elég pontom,meg nemis nagyin akartam),így lettem kamionsofőr!Tehát ha valóban fogyni szeretnél, nem azzal foglalkozol,hogy ki veszekszik kivel,meg ilyen hülyeségek,amire te is ráteszel eggy lapáttal,hanem még aznap kipróbálod a tanácsokat..Az ember aggódik érted,te meg le se * zarod..:) így nemlehet fogyni!
28/28 anonim válasza:
Szia! Én is 13/f-vok! Én 165cm/ 46kg. Azt tudnod kell hogy aludnod kell 7orat mert ha keveset alszol akkor a hormon szinted nő és éhes leszel! Ha eszel akkor próbàlj sokat beszélni és keveset enni..amit eszel azt 20percig minimum edd mert ha nem akkor ehes leszel! Probalj futni ilyen 5-10km kozott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!