Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 éves fiú vagyok és fogyni...

13 éves fiú vagyok és fogyni szeretnék hogyan?

Figyelt kérdés
165 cm vagyok és 67 kg. Ez engem zavar mert állandóan cseszegetnek emiatt ás hát na.. A fenekemre és a combomra hiztam többet ( Régebben fociztam, de abba kellett hagynom) és hát jó volna segitenétek NORMÁLISAN, mert ez nekem nagyon fontos lenne. Köszi!

2014. jún. 21. 01:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Gyémántlány,igazad van,elkell ismernem,de azért na, mindenkinek szüks ége van az alvásra,föleg ennyi idősen lenne igazán fontos az alvás,mert ennek később lehetnek eredményei! (Te jogosan piszkálsz!:) Te kis 14 éves,eggykicsit okosabb vagy korodhoz képest..Na idefigyelj!Eggyértelmű,hogy sunyi módon éjszaka negyed kettőkor fenntvan,és ez eggyértelműen nem az első alkalom(a nyakam tenném rá),és ha valaki tanakodik,gondolkodik/nem tud aludni,mert bántja valami,az nem az internetet böngészi hajnalban,hanem valóban tanakodik,hogy hogy-s mint,egyébként meg amiket itt leirtatok azt biztos nem először hallja/látja,tehát nem is tudom mit vár a válaszoloktól..Kérdező,nemkérek bocs ánatot nincs okom rá,de aztjavaslom menj el eggy diebetikushoz,ő többet tud mondani még nálam is:)
2014. jún. 21. 21:15
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Ja és 14 éves!Nemérted te sem,csak mert mindenki te is beszolsz..hattpersze,szoval nemazt mondtam,hogy am fogyással menőzik,hanem azzal,hogy fent van későéjjel!! Teddmeg azt a szivességet,hogy nemszolsz be ha azt se tudod miről van szó..föleg ha még 14 vagy:D neked aztán van bőr a sminkes arcodon..:) sokraviszed:) bátorvagy ja és neharagudjatokde kicsit masok velemenye szerint rosszindulatu vagyok sajnálom..udv:1
2014. jún. 21. 21:25
 13/28 anonim válasza:
Nincs rajtam smink. :) Szánalom. :D Több eszem van mint neked. :D Eskü szakadok a röhögéstől. :DD Hagyjuk egy 14 éves szegény kis lányka vagyok és jaj istenem mindjárt félni kezdek ...... ja várj nem! :D Nem gondolod, hogy rosszul eshet neki? Gondolj bele milyen érzés, ha beszólnak. Feltesz egy normális kérdést és te belepofázol. Csak gondolkodj. (Ha van mivel.)DE nem írok többet, mert nem szeretném zavarni a nyugalmi állapotodat. Sajnálom kérdező, de muszáj volt leírnom.
2014. jún. 21. 21:53
 14/28 Gyémántlány ***** válasza:
100%

12-es, de jó, hogy itt vagy, már nagyon hiányzott valaki, aki mindenkit leszól, csak mert fiatalabb nála ;) Na, de örülök, mert nem kellett sokáig nélkülöznünk egy ilyen hozzászólást sem.

Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e, de szerintem te nem vagy azonos az első válaszolóval, de, ha mégis, javíts ki.

Nos, ha valamelyik kérdés az oldalon beigazolta, hogy a kornak semmi köze az intelligenciához, akkor ez az. Ezek után te mégiscsak megjegyzéseket teszel a fiatal korúra, és azt állítod, hogy nem is szólhatna hozzá a korából következően. Mi ez, ha nem érett viselkedés? Hát, mi? :D

Mellesleg, nem tudom, hogy kimaradtam-e valamiből, vagy mi történt, de én nem látom, hogy a kérdező bármikor is "menőzött" volna bármivel is, de ismét ki lehet javítani, ha nem jogos a dolog. Egy árva megjegyzést sem tett azzal kapcsolatban, hogy úgy akar "menő" lenni, hogy későig fent marad, szegény csak fogyókúratippeket kért, erre mi mindent el nem indít a kérdés, nem? Vicces :) Remélem legalább élvezi a "műsort".

Ez is csak egy újabb "fiatal a gyerek, kezdjünk el megjegyzéseket tenni rá, mert az olyan felnőttes" válasz volt. Köszönjük.

De, hogy mondjak a kérdés szempontjából hasznos dolgokat is, javaslom, hogy Kérdező, keress a neten néhány finom, de egészséges receptet, amit néha megcsinálhat a család. Nem árt, ha nagy ritkán mindenki egészségeset eszik, nem csak az, aki fogyózik.

2014. jún. 21. 22:55
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Nemhinném 14 éves kisanyám!! Majd ha te is eltudsz vezetni eggy Mercedes kamiont akkor több eszed lessz,de addig nem!:) És te csak ne szakadozz,mert a végén nem lessz aki összerakjon..Gyémát!Még ittvagy?:) Én is örülök neked,de nemvagy gyémántból,szóval te bármit mondasz az Jogtalan!:) A műsor a tv-ben megy nem itt,és 13 éves kérdezőöcsém!Nemaztmondtam h nemlehecc fent este( ahoz nincsjogom beleszolni) csak eggy uttan aludj,ha tegnap ilEnkor irod ki a kérdést nem oltogatlak:) gyémátcsajjal meg a 14 éves nagyszály ú sminknélküli 8 általánososrol..')
2014. jún. 21. 23:16
 16/28 anonim válasza:
80%
:D gyémántlány be vagyunk oltva :D Szerintem 8 általánossal több eszem van, mint egy KAMION SOFŐRNEK!
2014. jún. 21. 23:25
 17/28 anonim ***** válasza:
Hát azt nemhinném:DDD,bár az ember idegeivel jól todsz játszani,csak nehogy visszacsapjon az ideg..:):D nemmondom 14 évesen még majdnem tegnap keltél ki a tojásból és máris beleszolsz eggy veszekedésbe..bele se merek gondolni mi lessz később kisanyánm!:D és miért nem hagysz aludni?:):D
2014. jún. 21. 23:34
 18/28 anonim válasza:
Hát aludjon. Hiszen már majdnem éjfél. ;) Nem kell többet írnia már kicsit unom.
2014. jún. 21. 23:43
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Különben is a Kamionsofőr/kamionsoförnek eggy szó..ugye hogy nincs több eszed,neked simnk meg körömfesték,meg iphone lötyög hellyette...
2014. jún. 21. 23:46
 20/28 anonim válasza:
Na jó elég nem kell Iphone soha ez az első. És tudja mit beszél mert nem a helyesírás a lényeg most ez a második. Ez a fiatalok alap megkülönböztetése,hogy nekik Iphone kell. Az IOS nem jó. Mert sok minden pénzbe kerül rajta. Az Iphone kicsi. Ugyanis a kijelzője nem volt még több 5 inch-nél és nem ezen van most a hangsúly hanem, hogy senkit nem kell sértegetni ok nélkül. PONT le van zárva.
2014. jún. 21. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!