13 éves fiú vagyok és fogyni szeretnék hogyan?
12-es, de jó, hogy itt vagy, már nagyon hiányzott valaki, aki mindenkit leszól, csak mert fiatalabb nála ;) Na, de örülök, mert nem kellett sokáig nélkülöznünk egy ilyen hozzászólást sem.
Nem tudom, hogy jól értelmeztem-e, de szerintem te nem vagy azonos az első válaszolóval, de, ha mégis, javíts ki.
Nos, ha valamelyik kérdés az oldalon beigazolta, hogy a kornak semmi köze az intelligenciához, akkor ez az. Ezek után te mégiscsak megjegyzéseket teszel a fiatal korúra, és azt állítod, hogy nem is szólhatna hozzá a korából következően. Mi ez, ha nem érett viselkedés? Hát, mi? :D
Mellesleg, nem tudom, hogy kimaradtam-e valamiből, vagy mi történt, de én nem látom, hogy a kérdező bármikor is "menőzött" volna bármivel is, de ismét ki lehet javítani, ha nem jogos a dolog. Egy árva megjegyzést sem tett azzal kapcsolatban, hogy úgy akar "menő" lenni, hogy későig fent marad, szegény csak fogyókúratippeket kért, erre mi mindent el nem indít a kérdés, nem? Vicces :) Remélem legalább élvezi a "műsort".
Ez is csak egy újabb "fiatal a gyerek, kezdjünk el megjegyzéseket tenni rá, mert az olyan felnőttes" válasz volt. Köszönjük.
De, hogy mondjak a kérdés szempontjából hasznos dolgokat is, javaslom, hogy Kérdező, keress a neten néhány finom, de egészséges receptet, amit néha megcsinálhat a család. Nem árt, ha nagy ritkán mindenki egészségeset eszik, nem csak az, aki fogyózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!