Segítségre szorulok.12 éves vagyok és kövérnek érzem magam.33 kg vagyok. Ez nagyon kövér?
ez olyan hülyeség!!
nem fogok én meghalni!!
Te csak azt hiszed.
Ez már kóros soványság..
Egyszerűen hülye vagy.
szia!
a kóros soványság azt jelenti, hogy ha azonnal nem változtat az étrendjén (csakis olyan irányba, hogy többet, eszik, sokkal táplálóbbat, de egészségeset), akkor kis idő kérdése, és kórházban kötöd ki 100 meg 100 cső fog kiállni belőled, infúziót kapsz, sőt, ha későn mész orvoshoz, akkor akár kómába is kerülhetsz, de minimum intenzívre. természetesen belehalsz. nem halhatsz, hanem !!!! bele fogsz !!!!
a többi válaszolónak annyit mondanék csak, hogy nem a kislányt kell hibáztatni, hanem a szüleit elsősorban. nem hiszem el, hogy egy anya, vagy egy apa nem veszi észre a gyereken hogy kórosan sovány.
másfelől pedig a mai kor hülye hóbortja, hogy XXS-es ruhákat kell hordani, 2 deka hájtól mindenki a falnak megy. nem azt jelenti ez, hogy legyen mindenki kövér, vagy elhízott.
oda kell figyelni!!!
te pedig lány, egyél normális mennyiségeket, normális ételeket, és 12 évesen csak azon járjon az eszed, hogy hol szeretnél 2 év múlva tovább tanulni, nézz filmeket, játsz. -s próbálj többet beszélgetni a szüleiddel!!!
köszönöm!! *.*
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!