Mennyit érek el így?
Sziasztok:)
Nem jövök azzal, hogy ilyen magas vagyok, meg bla bla, meg hogy hány kg-ot szeretnék fogyni, nekem az alakommal van baj.. Van hasam, és úszógumim, nem vagyok kövér, de azért vékony sem..Egy kicsit a combjaimon is szeretnék faragni.
A kérdésem az, hogy ha minden nap lejárok edzőterembe, futok, és biciklizem, akkor az mennyire segít?
Persze kevesebbet eszem, meg odafigyelek, hogy mit..:)
Ilyet szeretnék kb: [link] mert a csípőm is alapból széles..
Köszönöm
Konkrétumok nélkül nehéz bármit írni, ennyi sport biztos elég, a diéta még többet számít, nem a mennyiséggel, hanem a minőséggel szokott baj lenni.
Hogy mit egyél, mit ne, azzal tele van a kategória, kevés felesleg lepucolásához a szálkásító étrendet javaslom, meg súlyzós edzéseket az edzőteremben. :)
Pici felesleggel a legnehezebb megbirkózni, nem biztos, hogy onnan fogysz majd, ahonnan szeretnél, de kitartás, sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!