Azzal érek valamit, ha minden másnap edzek 3 órát, de ugyanokyan szarul eszek, mint eddig?
1 óra kardio, 1 óra erősítés, 1 óra nyújtás.
Fő célom a fogyás, és tudom, hogy a kajálás a legfontosabb, de idáig még nem volt elég lelkierőm átállni, addig is edzek rendesen, de érek vele valamit?
Izmok tónusa is számít..
Változást el lehet érni, ki kell próbálni hogy mennyit..
Változást el lehet érni, de nem garantált egyáltalán.
Nagyon sokan mondják, hogy a diéta 70% kaja, 30% mozgás, és ez igaz, mert többet fogyaszt a tested abban a 21 órában, amíg nem mozogsz, mint abban a 2-3 órában amiben igen.
Nem kell drasztikusan változtatni. Azt hiszed, hogy én sokat változtattam az életvitelemen? Nem eszek kenyeret, próbálok nem enni rizst és tésztát)hangsúly a próbálokon), de csokit attól még eszek, gyümiket is sokat, néha még egy keksz vagy süti is becsusszan. Havi egyszer-kétszer KFC vagy pizza is jöhet. Overall sokkal jobban eszek, de mivel megengedem magamnak, hogy olyanokat is megegyek, amiket csak úgy megkívánok, sokkal könnyebb betartanom a változtatást. Aztán majd ha jobbra fordul az idő, és jönnek a gyümik, akkor elmaradnak a sütik (nekem legalábbis).
Ennyi az egész. Persze edzéssel változtathatsz a testeden, de soha ne feledd el, hogy csak azért mert vékony vagy edzett vagy, az nem jelenti, hogy egészséges is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!