Szerintetek ha reggelire vagy vacsira egy fehérje shaket innék ( scitec- whey) azzal segíteném a fogyásomat?
A férjem ezt issza, gondoltam, lehet nekem is jót tenne, hátha beindítaná, mert 2 hónapja semmit se fogytam, pedig tartom a diétát, de lehet már hozzászokott a szervezetem. Reggelire általában 1-2 főtt tojást eszem vagy 100 gramm sonkát egy paradicsommal vagy paprikával. Ebédre 150-200 g husi salátával, gombával, zöldséggel. Vacsi legtöbbször kimarad, vagy valami gyümölcs( kevés, nem eszem degeszre magam vele). Nem eszem krumplit, rizset, hüvelyeseket, cukrot már régóta. Eleinte le is ment 8 lassan kiló, de 2 hónapja csak 1 fel, aztán 1 le, de nagy változás nem történik. Ha mondjuk reggeli helyett csak egy fehérjét innék az segítene?
Minden nap szobabiciklizek, heti 4szer félórát, heti 3szor 1 órát. Gugolás, felülés, 2 db 5 kilós súlyokat emelgetek. Sokat sétálok.
Azt hallottam, hogy a tu.rbó diétás meg Herbalifeos lötyik is proteinek végülis, csak gagyibb, szójás változat. Attól mégis sokan fogynak, akkor lehet nekem is lemenne ettől valami? Vagy más ötlet? Szeptemberig mindenképp szeretnék fogyni még.
Amúgy 160 cm és 68 kg:( 26/N
A fehérje turmix nem egy teljes értékű táplálkozás... kell hozzá egy kevéske szénhidrát, hogy ne legyél éhes.
Én ezt csinálnám a helyedben:
1 adagolókanál fehérjepor + 80g zabpehely vízzel összekeverve. A zabpehely lassú felszívódású ch, így valszeg 2-3 órán keresztül nem leszel éhes :-)
"Lehet centiben lement valamennyi, de nem mérvadó."
A férjed ért valamennyire hozzá, mégse magyarázta még el neked? Csakis a centi a mérvadó, nem a kiló! Kivéve, ha valamilyen meccsre készülsz, ahol mérlegelned kell.
ma 14:06
Nem úgy értettem, hogy a centi nem mérvadó, hanem, hogy a változás nem mérvadó, lehet 2-3 centi, de az 2 hónaphoz képest semmi, főleg, hogy még bőven van honnan fogyni.
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet áttérek arra, hogy vacsira benyomok én is egy ilyet. Csak azért gondoltam reggelire, mert melóba egyszerűbb lenne egy kis port bevinni, mint tojást, sonkát. És ha reggelire innám a fehérjét, vacsira meg tojás, sonka? Ugyanolyan hatása lenne?
1) nem ertem miert nem vacsorazol?
2) ha eszel este, miert gyumolcsot?
3) hol a tobbi foetkezes?
4) a feherjet nem azert isszuk, hogy fogyjunk, hanem h az izmain epuljenek, illetve ne epuljenek le
5) a t. dietas lotyik tele vannak cukorral
6) feherjet edzes utan kellene fogyasztani, de nem etkezes helyettesito. Pl mehetne vacsorara ha utolso etkezes elott edzel
Kicsit szerintem olvass utana, mert ugy latom total kaosz van a fejedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!