Well Mix fehérje italporról tapasztalatok? Lehetséges 3 hét alatt 10 kilót ledobni? Kérlek olvass magyarázatot mielőtt lecseszel.
Nagyon fontos, hogy 3 hét alatt 10 kilót ledobjak. (Állás interjúm lesz, ahol nézik a testtömegindexemet. Nem fogom megkapni mert kövér vagyok.) Szóval le kell fogynom nagyon gyorsan.
Sok pénzem nincs, jobb minőségű italport nem tudok venni mint a Well Mix Rossmannos cucc. Mi lenne ha ezt innám két héten keresztül mellette napi 1 óra futás?
TUDOM, hogy kemény, hogy nem egészséges, hogy nagyon nehezen fogom bírni, de 3 hétig akkor is meg kell csinálnom.
Szerintetek működne? Tudtok jobbat? 10-12 kilót kell leadnom. Jelenleg vagyok 170/80 kg.
csalás ostobáknak.
az összetétele tejpor és szőlőcukor,vagyis a lehető legrosszabb összetételű tömegnövelő.
ha nagyod dagi vagy,akkor lehet,hogy több mint 1 kilót is leadhatsz egy hét alatt,ha kalória deficitbe rakott paleo étrendet használsz és napi 40 percet szoba biciklizel.
de ilyen cukros sza-r mint a well mix diétába nem fér bele.
helyette vegyél sima tojásfehérje port.
Jól sejtem hogy nem akarsz enni semmit csak ezt inni két hétig? Mert enne az eredménye rengeteg szenvedés és rosszul lét árán + 3-4 kg hízás lesz.
Inkább olvasd el a Sárga kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!