Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehet szokni a csokiról?

Le lehet szokni a csokiról?

Figyelt kérdés
Édesség függő vagyok.Alig telik el nap egy nápolyi vagy egy szelet csoki nélkül.Boldoggá teszi a napomat.Szokott már le valaki?
2014. jún. 12. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Én nem egy szelet csokit ettem naponta, hanem elég gyakran bevágtam egy egész táblát. Megembereltem magam, sikerült leszoknom róla. Nehéz volt, mert fura módon nálam pont olyan volt, mint amikor a cigiről akartam leszokni, sőt még nehezebb is.

De azóta sokkal jobb :) Néha megeszik egy kis csokit, de meg tudok állni 1-2 kockánál, nem habzsolom fel az egész táblát (ami már inkább magas kakótartalmú ét- nem pedig mindenféle csodával töltött tejcsoki.

2014. jún. 12. 12:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok - sok akaraterő,sajnos én gyenge vagyok, de remélem egyszer nekem is sikerülni fog.
2014. jún. 12. 12:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne előtted mindig csoki akkor nem ennéd, vegyél helyette a boltban gyümölcsöt. Nyárra az sokkal jobb, meg nem csak nyárra...
2014. jún. 12. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Le lehet.

Nagyban segít, ha nem tartasz otthon csokit. Illetve, ha nem egyedül élsz, akkor megkéred a családtagokat, hogy úgy tárolják, hogy ne legyen szem előtt.

Ha rád jön az édesség utáni vágy, akkor gyorsan kezdj el csinálni valamit. Menj el sétálni, vagy akár otthon tornázz picit. De nem muszáj sport, lehet bármi, ami eltereli a figyelmedet.

2014. jún. 12. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

egyél gyümölcsöt, igen :)

és elvileg az is elég, ha csak az illatát érzed. létezik csokis parfüm, csokis füzet, csokis gyertya, stb :D

2014. jún. 12. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A mániám volt,hogy főétkezések után csokit ettem vagy chipszet jól meg is híztam.Most főétkezések után fekete teát iszom üresen nem kivánom a csokit,de még az étvágyam is elveszi és azóta fogytam is.
2014. jún. 12. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ha nincs otthon csoki,akkor veszek :-( Sajnos :-(

Nincsenek súlyproblémáim,mert az édességen kívül egészségesen táplálkozok,de akkor sem jó, ha valakit hétvégén,mikor felkel reggel,az tesz boldoggá,hogy édességgel kezdheti a napot.Komolyan mondom, mint az alkoholisták.

2014. jún. 12. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Valóban, ne legyen előtted csoki, és NE VEGYÉL! Foglald el magad, keress valami hobbit, hogy ne az édességre gondolj állandóan.

Én is beleestem ebbe a csapdába, volt itthon egy csomag túrórudi, (5 db-os) napokig szemezgettem vele, majd 4. napon bevágtam az egészet. Most viszont, hogy nincs előttem semmi ilyen, meg anyukám sem kínoz azzal, hogy édességeket hoz haza, teljesen megvagyok. Meg az elgyengülésem után kicsit szégyellem is magam.

2014. jún. 12. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!