Nekem szomorú lenne leszokni a csokiról. Eszembe sem jutna ilyesmi.
De ha megtudnám, hogyan szokjak le a naponta, akár többször történő csokievésről... Az szerintem aberráltan sok, már kezd zavarni. Mondjuk egy ketogén jellegű nap egy ideig segíteni szokott, de aztán visszatér.
A nem megvétel nem segít, remek csokit tudok készíteni (ma ettem 2 kocka Milkát, az enyém klasszisokkal jobb a saját ízlésem szerint, pedig szerettem a Milkát), több hónapra valót a jelenlegi itthoni készletekből... Bár ha gyorsan esszük, akkor nem lesz az több hónap...
Nekem egy ideig segített, hogy viszonylag kevés szénhidrátot ettem, már a glutén elhagyásakor feltűnt, hogy nincs a szokásos csokivágy. De nálam ez túl mélyen van, visszajött.
Adott esetben egy brutálisan zsíros étel evése is bejön, egyszerűen a jóllakottság megakadályozza a csokivágyat.
Más édesség nem segít.
Szóval én így hónapok után is eléggé tanácstalan vagyok.
Küld el nekem, én is imádom, de mostanában "meghúztuk a gatyaszíjat", úgyhogy alig eszek csokit.
Te meg egyél helyette gyümölcsöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!