Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A sok gyumolcs tényleg rossz?...

A sok gyumolcs tényleg rossz? :O 20/L

Figyelt kérdés
Meleg van, nem kívánom a rendes kaját. Egész nap csak gyumolcsot eszek, s vizet iszok. Nem vagyok éhes... végképp. Ezzel rosszat teszek? Minth fogyás kozepén tartok.. 10kg már lement...s 10 még a cél. S mindenhol azt mondják, h a fogyókúrázók gyumolcsot ne egyenek csak délelott, stb... szerintetek?
2014. jún. 11. 22:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyed nyugodtan. A nyakamat rá, hogy nem fogsz hízni tőle, sőt, fogyni fogsz.
2014. jún. 12. 10:24
 12/13 anonim ***** válasza:

9#-es, tévedsz, az én apám simán megeszik 2-3 kg szőlőt egy esti filmezés alatt :D

Amúgy szerintem semmi bajod nem lesz,kérdező, inkább olyat egyél ami jól esik, mintsem hogy megterheld a gyomrodat. De azért szélsőségekbe ne fordulj, egyél normális kaját (grillezett hús,zöldségek,főtt tojás,stb.) is,csak mondjuk reggel meg este,amikor még aránylag kellemes idő van.

2014. jún. 12. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
36%
Gondolj bele mi van a gyümölcsben: víz, rost, CUKOR. Van még kérdés? Amúgy nem rossz, de csak módjával és igen, jobb délelőttre hagyni
2014. jún. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!