Nagyon rossz, ha ennyi gyümölcsöt eszem? Kb.1200-1500 kcal összejön gyümölcsökből. Igaz, hogy lassítja a fogyit, mert feltölti a máj glikogénraktárait?
Ősszel/télen és tavasz elején igyekeztem sok csirke, pulykahusit enni + halat, illetve sok fehérjét enni, rengeteg zöldséggel.
Sosem ettem rizst/krumplit, stb-t.
Viszont ebben a melegben egyáltalán nem kívánom a húst (még a felvágottakat se! abból minőségit ettem, tehát nem párizsi vagy szalámi) de semmilyen húst nem kívánok (sütni sincs kedvem, meg enni se)
Csak a lédús gyümölcsöket kívánom...
Most reggel kb. megettem 0,5 kg dinnyét, meg itt a cseresznyeszezon...
Tegnap is megettem kb 1 kg cseresznyét, egy rakat almát, meg narancsot.
Gyerekkoromban is imádtam a gyümölcsöket, amikor nem fogyiztam tiniként is zabáltam a gyümiket, annyira imádom :)
De most fogyi alatt utánaolvastam, és elvileg figyelni kell mert a fruktóz is lehet baj... vagyis olvastam hogy a banán-szőlő-magas cukortartalmú gyümiket egyáltalán nem ajánlják (ezeket nem is eszem!!!)
a narancsból, almából meg mértékkel kell enni. Viszont ezeket nagyon imádom.
Meg a dinnyét is. Sokat iszom, napi 2,5-3 l megvan (ha nem több) de egyszerűen nem kívánok mást.
Lassíthatja a fogyim ez a sok gyümölcs?
És neked ennyi gyümölcstől nincs cifrafosásod? Irigyellek.
Egyébként igen, lassíthatja, mert ez tényleg elég sok széhidrát.
Hát kb napi 2-3X megyek wc-re, de nem hasmenés, csak gondolom a sok rost miatt van.
Te mit ajánlasz ha egyáltalán nem kívánom a husit?:S mert erőltetni nem akarom, amit nem kíván a testem.
Nem szokott éjszaka fájni ettől a hasad? Én egyszer ettem egész nap csak gyümölcsöt, de éjszaka olyan gyomorgörcsöm volt...
Egyél mást is, a tejtermékek és a tojás is jó , ne élj gyümölcsön, mert sok bennuk a cukor és hiába ettél meg 1 kiló dinnyét és mindjárt szétdurransz, ha 20 perc múlva meg éhes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!