Mit lehet tenni ilyenkor? Megőrülök ez nagyon rossz!
Fogyni szeretnék. 8-10 kilót akarok még fogyni. Ennél még kövérebb voltam mint ami most vagyok, de egyszerűen most megállt a dolog. Nagyon rossz, mert már azt hittem, hogy lefogyhatok végre.
Ami most még rosszabb, hogy egy nagyon durva vizsga van kilátásban és még ez is megborít. Nagyon sokat stresszelek rajta és mostanában még az édeset is nagyon kívánom folyamatosan.
Konditeremben sportolok, futok és súlyzózok egy héten 6-szor.
Ez mellett, nem eszem lisztet (már amikor be tudom mostanában tartani...) meg cukrot se eszek.
Napi menüm általában ezek:
- húsleves
- 100% Whey protein
- csirkemell
- káposzta
- zöldsaláta
- néha zabpehely, banán.
1300 kcal körül eszem, illetve most próbálom ezt tartani, de nem mindig sikerül.
Ma is például reggel már felcseszték az agyamat és már megettem 1200 kcal-t és még csak most lesz dél.
Teljesen kész vagyok ettől, hogy ennyire sokat kell szenvedni azért, hogy úgy nézzek ki mint mások: NORMÁLISAN, hogy NE legyek már egy tele sz@rt zokni.
Nem is értem, hogy miért ilyen nagy szenvedés ez az egész, amikor mások meg eszik a rendes ételeket, krumpli, kenyér, CSOKI, TORTA, hamburger...stb.stb.
Én meg nem ehetem...teljesen el vagyok szomorodva.
Légyszi öntsetek lelket belém!
Köszi!!
Kitartás, más nincs.
Még 3 hónapig tartod a diétát és simán lemegy az a plusz felesleg. Az igazán nem nagy idő az életedre vetítve. Hajlandó vagy még három hónapig összeszorított foggal küzdeni, hogy nyárra jól nézz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!