Reggel 6-7 között magamhoz veszek átlagosan 6-700 kcalt, volt példa 1000-re is már. Az ebéd úgy zajlik, h 9-kor 90 kcal, délben 180 kcal; és a vacsorát 3-5között fogyasztom kb.2-300-at, és 10kor alszom,5-től nem eszem. Ez a szisztéma mennyire rossz?
4-5 nap alatt nem szedsz fel 2kg izmot :D max víz lehet szerintem
az étrend talán jó lehet de ha már mindenkép ilyen keveset eszel akkor ne a gyümölcs tegye ki több mint a felét a kajádnak
amúgy hány cm magas vagy?
Azt azért nem képzeled, hogy a 2,5 kiló nagy része izomfejlődés 4-5 nap gyakorlatocskái után, ugye? :)
A táplálkozásod sem azt támasztja alá, hogy valami nagy izomtömegépítésbe fogtál volna. Jujj, de finoman fogalmazok néha :)
Én abszolút nem értek hozzá, de ösztönösen nem zavarna a gyümölcs, viszont ha keveset eszel gyümölcsön kívül, akkor valószínűleg túl kevés a fehérje vagy valami más, ami a gyümölcsben nincs sok... Nem tudom, mit eszel.
1#
163,5 cm vagyok.
2#
Biztos igazatok van az izomnövelés szempontjából, habár előtte is csináltam, csak akkortól rendszeresen.
Ma pl. ezeket ettem:
R: kb. 900 g alma(kb. 250 kcal), 150 g saját leves almare aldis tonhal konzerv(188 kcal), 2 szelet delba tk. rozskenyérből(100kcal), 4 db weetabix (268kcal).
9:00: 200g 0,1 %-os natúr joghurt (90 kcal)
12:00: 50 g zabkása (193 kcal)
16:00: kb 200 g répa, 8 dkg főtt krumpli, 1 twist 80g-os tonhal konzerv, vöröskáposzta kb. 70 g, 1 főtt tojás.
Ma elég rendhagyó volt, mert krumpli+du.-i konzerv+1 tojás helyett csirkét eszem általában, vagy több tojást. (szóval kb. fényévente eszem krumplit)
Myfitnesspal alapján napi 180-200 g szénhidrát, 100-110 g fehérje, zsír 20 g körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!