A sok gyumolcs tényleg rossz? :O 20/L
Figyelt kérdés
Meleg van, nem kívánom a rendes kaját. Egész nap csak gyumolcsot eszek, s vizet iszok. Nem vagyok éhes... végképp. Ezzel rosszat teszek? Minth fogyás kozepén tartok.. 10kg már lement...s 10 még a cél. S mindenhol azt mondják, h a fogyókúrázók gyumolcsot ne egyenek csak délelott, stb... szerintetek?2014. jún. 11. 22:39
1/13 anonim válasza:
Sztem ez hülyeség. Amúgy egyél húst is ha nem akarsz izmot veszteni. És mininmális szénhidrátot.
4/13 Lipton. válasza:
Semmi, csak erről tanultunk még középiskolában is, 2. osztályban talán. :D
5/13 anonim válasza:
Ha nem disznózsírt kanalazol mellé akkor semmi probléma :)
(szénhidrát és zsír együtt nem jó az emésztésnek)
Ha 2-3 napig folyamatosan gyümölcsön élsz, az se probléma, de hosszútávon egészségtelen, mert egyoldalú táplálkozásnak számít :)
6/13 anonim válasza:
Mindenesetre a gyümölcsben sok CH tud lenni, de gyümölcse válogatja azért, nem mindegy hogy mondjuk cseresznye, eper, vagy körte vagy banán... egyébként mindenre igaz hogy mértékkel...
7/13 anonim válasza:
Az tény, hogy a gyümölcsökben sok a szénhidrát és a cukor, szóval nem kimondottan fogyókúrás egész nap az enni.
8/13 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, tavaly nyáron szinte csak almát ettem 2,5-3 hónapig, és a normál súlyomból 20 kilót fogytam. De utána még rosszabb volt, mert nem tudtam visszaállni a rendes étkezésre, annyira elszoktam tőle. De a hasam is állandóan fájt a sok gyümölcstől. Nem vagyok nagy szakértő, de hülyeségnek tartom, hogy valaki megszabja, melyik órában mit ehet, a szervezet ugyanúgy bánik vele este is és reggel is. Igaz, hogy sok ch összejön vele, de mégsem olyan, mintha tortát falnál egész nap. Én legalábbis a sok gyümölcstől eddig csak fogytam.
9/13 anonim válasza:
A gyümölcsökben lévö sok CH mese, annyit nem tudsz gyümölcsböl megenni, hogy problémás legyen (kivétel a banán).
A gyümölcsök szénhidráttartalmát erösen eltúlozzák, olyan ember nincs, aki napo 4-5 kg gyümölcsöt enne meg rendszeresen.
10/13 anonim válasza:
Speciális esetről van szó, így ne aggódj ezen, ha hűvösebbre fordul, megint normálisabb lesz az étkezésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!