Mióta fogyóztok? Mennyit adtatok le? Mi volt a jó élmény? Mi volt a rossz élmény eddig?
Én már pár hónapja csinálom, és érdekel, hogy mások, hogy élik meg a diétát, az életmódváltást.
Köszönöm a válaszokat
Az esküvőm előtt lefogytam 82 kilóról 65-re. Viszonylag csinos lettem, sok pozitív visszajelzést kaptam, de még kelltt volna fogyjak pár kilót. Ezenkívűl elég plötyi voltam, nem mozogtam, kalóriaszámlálással(koplalással) fogytam le, narancsbőrős voltam, szóval ruha nélkül nem néztem ki valami jól. Aztán sajnos elengedtem magam megint, augusztus és november között feljött úgy 3 kiló, ami még nem volt olyan vészes, de aztán decemberben még 5, így szilvestzerre elég tömzsi voltam megint. Akkor megint elkezdtem fogyózni, nyárig le is ment, megint olyan 67 körül voltam, de utána elveszíttettem a munkám, itthon ültem 2 hónapot, bánatomban ettem... Visszajött pár kiló, azán karácsony körül megint mégtöbb, idén januárban 77 voltam...:(
Akkor elkeztem megint, de másképp. Nem a kalóriát számolom, hanem kiiktattam a cukros, lisztes dolgokat, nem eszem krumplit, rizset se, hüvelyesekkel, tejtermékekkel is vigyázok, csak alkalomadtán eszek keveset. Nem megy le őrült tempóban, eddig 8 kiló minusz, de most sokkal jobban nézek ki 69 kilósan, mint annó 65 kilósan. A naramcsbőröm szinte teljesen eltűnt, feszesebb vagyok. Még van hátra legalább 10 kiló, de szépen lassan lemegy majd. Tudom, hogy ezt nem fogom feladni, nem éhezek, könnyebben megy. Husit, zöldségeket, gyümölcsöt, gombát, tojást eszem amennyi jólesik.
Sok kitartást neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!