Hogyan tudnék fogyni a fenekemről a combom felső részéről és a hasamról? Milyen gyakorlatokat tudtok?
nekem is hasonló problémám van, de én csak időhiány miatt nem tudom 100%-ig megvalósítani a fogyást a célzott részekről.
Ajánlom a következőket:Tornázz folpackban becsomagolva térdtől a mell aljáig, vagy szerezz be olyan nadrágot ami vastag búvárruha szerű és szintén izzad alatta az ember-nekem ilyen van.
Gyakorlatok:guggolás símán és terpeszben.Nagy terpesz -egyik térdünkről visszük át a testsúlyt a másikra.Állva láb emelése lassan előre 10x, hátra 10x, oldara 10x.Kán-Kán:-),Magastérdemelés.Fekve oldalra fordulva lábemelás fel, előre, hátra lassan.Háton fekve lassan biciklizés.Felülések térdfelhúzással is.A lényeg, hogy a felüléseknél lábemeléseknél is a lvevgőt mindig akkor fújd ki, amikor feszülnek a hasadban az izmok.Ja és a futás, vagy inkább kocogás.De lehet letölteni torrent oldalakról jó kis fogyasztó edzéseket Norbitól-én azt szeretem-tapasztalatom az, hogy minden másnap kell a tornát végezni és akkor nem erősít, meg a gyorsabb gyakorlatok inkább szálkásítanak.Tehát gyorsan sokat, kivéve, amik lassan érnek valamit.Údv, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!